Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι"

To pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να παρακολουθήσουν την παράσταση "Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι" αυτή την Κυριακή στις 11:30 ( 5 διπλές) και για την παράσταση των 15.00 ( 5 διπλές)

Η μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» με την σκηνοθετική υπογραφή του Αντώνη Λουδάρου, παρουσιάζεται από την 1 Νοεμβρίου στο θέατρο «Αθηνά».

Το έργο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη, απόσπασμα του οποίου υπάρχει στο βιβλίο της Γλώσσας της Β’ Δημοτικού και δίνει την δυνατότητα στους μικρούς θεατές να συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη της ιστορίας.

Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά απέναντι σε σημαντικές αξίες της ζωής , όπως είναι η φιλία, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στην διαφορά, η σημαντικότητα του ολυμπιακού πνεύματος, αλλά και να τα αφυπνίσει απέναντι σε θέματα όπως είναι η μετανάστευση, η απώλεια και η σημασία της ομάδας.

Η ηρωίδα, η τολμηρή Σερενάτα, απογοητευμένη που ο Δήμαρχος του χωριού αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ να κλείσει το μουσικό σχολείο, προσπαθεί να κάνει την ανατροπή. Έτσι με την βοήθεια του αγαπημένου της φίλου, ο οποίος είναι και μετανάστης, σχεδιάζουν να ξαναφέρουν την μουσική στο Κανταδοχώρι, ζητώντας την βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού.

Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από σκηνές που ξεχειλίζουν από αγωνία, δράση, χιούμορ, μουσική, τραγούδι και διαδραστικά παιχνίδια. Το μήνυμα που επιδιώκεται να περάσει στο τέλος του έργου είναι ότι μέσα από την αλληλοβοήθεια και την συμπόρευση, όλοι μπορούμε να ονειρευτούμε και να πετύχουμε κάτι τόσο σημαντικό, όπως είναι η αγάπη απέναντι στον πολιτισμό.

Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11:30 και 15:00

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Για την παράσταση των 11:30

ΦΟΥΡΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 
μιχαλοπουλος μαριος - Παντελής 
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΚΟΡΔΩΝΗ ΣΟΦΙΑ 
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
 
Για την παράσταση των 15:00
Κιμπιζης Μερκούρης 
Παυλοπούλου Ελένη 
Αντωνοπούλου Κωνσταντίνα 
ΖΩΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 
ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΕΛΕΝΗ