Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Santa Claus Kingdom στο ΜΕΚ Παιανίας

Η παρέα του Pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το Santa Claus Kingdom στο ΜΕΚ Παιανίας
 

 
Οι προσκλήσεις ισχίουν από τις 19/12 έως τις 25/12 για 1 παιδί και 1 συνοδό/ κάθε μία). Όποιος έχει πρόσκληση μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια  (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν) 
 
Η πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία ανοίγει και φέτος τις πύλες της! Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο - 13.000 τετραγωνικά μέτρα!!! – γεμάτο με 40 παιχνίδια για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και  ενιαίο εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.
 
SANTA CLAUS KINGDOM
 
Η μαγική πλευρά της πόλης με 40 παιχνίδια και πολλές... πολλές εκπλήξεις!
 
5 Δεκεμβρίου - 7 Ιανουαρίου
 
Μ.E.C. Παιανίας
 
 
Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!
 
Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε τo πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε...

Ο αληθινός Αϊ - Βασίλης από το Ροβανιέμι! 

 
Τον αληθινό Αϊ- Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, που έρχεται για να εγκαινιάσει το Πάρκο και να μείνει κοντά μας για λίγες μόνο ημέρες.

Είναι η τρίτη χρονιά που το Santa Claus Kingdom φέρνει στην Ελλάδα τον αληθινό  Αι- Βασίλη. Φέτος, ο Αϊ - Βασίλης θα μας επισκεφθεί μαζί με το ξωτικό- βοηθό του, το Τόντουτ. Θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στην πιο "ζεστή" γωνιά του Πάρκου, στο Σπίτι του Αϊ- Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να τους ψιθυρίσουν τι δώρο περιμένουν τα Χριστούγεννα...!

 
Ο Αϊ- Βασίλης φέτος φέρνει από τη μακρινή πατρίδα του ένα ξεχωριστό δώρο, αποκλειστικά για τους φίλους του στο Santa Claus Kingdom! Tον ένα και μοναδικό, τον παγοκολλητό του, τον Frodi!

FRODI ο παγοκολλητός!
FRODI η επίσημη μασκότ του Santa Claus Kingdom!
 
Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται όλες τις ώρες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στο Santa Claus Kingdom για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά!
Froooooodi...στε να τον γνωρίσετε!
 
Ο μοναδικός Frodi είναι η επίσημη μασκότ του πάρκου και θα γίνει  η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!
Ο παγοκολλητός των παιδιών!

 
Η ομάδα του "Πολύτεχνο" - με 16 χρόνια εμπειρία στο εκπαιδευτικό θέατρο- έχει ετοιμάσει μια παράσταση ειδικά για το Santa Claus Kingdom: τις Περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο! Ο Frodi και η παρέα του προσπαθούν να επαναφέρουν τα Χριστούγεννα, που ο κακός μάγος Lockey εξαφάνισε, μέσα από μια φανταστική περιπέτεια.

6 αγαπημένοι ήρωες των παιδιών σε
6 μοναδικές εμφανίσεις!

 
Μαζί με τον Αϊ-Βασίλη και τον Frodi  έξι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, έξι διάσημες μασκότ θα βρίσκονται στο Santa Claus Kingdom: Τα ατρόμητα Χελωνιντζάκια, ο Leonardo και ο Donatello, η λατρεμένη Lalaloopsi Bea, ο διάσημος Μπομπ Σφουγγαράκης, ο «κολλητός» του ο  Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια!

 
Θα είναι εδώ για 6 εμφανίσεις: τα Σαββατοκύριακα 12 – 13  και 19 – 20 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30Δεκεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους.

 
Το μαγικό ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!
 
Η Παγωμένη Μαγική Πύλη καλωσορίζει τους επισκέπτες του Santa Claus Kingdom και τους μεταφέρει στην παραμυθένια ατμόσφαιρατου Παγωμένου Βασιλείου: παγόβουνα, χιονονιφάδες, αρκούδες, τα ζώα του Δάσους στην τραπεζαρία τους, πειρατές, μια αληθινή βάρκα και μια τεράστια Φάλαινα... στο Κρυστάλλινο Παλάτι, η Βασίλισσα των Πάγων καθισμένη ψηλά στο θρόνο της επιβλέπει τις προετοιμασίες στο χωριό για τον ερχομό των Χριστουγέννων ... στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι του Παγωμένου Βασιλείου - οι πιο ξακουστοί ψαράδες του Βορείου ημισφαιρίου - καθισμένοι στα παγκάκια εξιστορούν τις περιπέτειες τους και απολαμβάνουν... φώτα, λαμπιόνια, γιορτινή μουσική... τα παιδιά φτιάχνουν ένα χιονάνθρωπο, ένα χιονισμένο καλοκαιρινό περίπτερο, από άλλες εποχές δίπλα στο σιντριβάνι, ένα άλογο μεταφέρει έλατα με το κάρο... το τεράστιο igloo και πολλά, πάρα πολλά, μικρά Πιγκουϊνάκια στολίζουν τοΧριστουγεννιάτικο Δέντρο!

 
 
 
Στη Μαγική Χώρα του Λούνα Παρκ,
στη χώρα που η χαρά δεν τελειώνει ποτέ, τα πάντα είναι παραμυθένια!
 
Όλα τα κλασσικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ, το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες καρέκλες, το ολοκαίνουργιο τρελλιάρικο Bookie Bookie, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, το διαστημόπλοιο- μίνι σαφάρι. Η πιο ξεχωριστή, παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που έχετε ζήσει ποτέ!

 
Ταξιδέψτε με το Christmas Express στη Χώρα των Ονείρων!
 
Ανεβείτε στο Christmas express και διασχίστε το Santa Claus Kingdom! Το πανέμορφο τρενάκι που κάνει μια δική του διαδρομή μέσα στο πάρκο και μεταφέρει ασταμάτητα τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους από τη μια άκρη του Πάρκου στην άλλη!

 
Στο Παγωμένο Βασίλειο τα παιχνίδια στον πάγο είναι ατελείωτα!
 
Μια τεράστια παγοπίστα, 400 τ.μ., περιμένει μικρούς και μεγάλους, επιδέξιους πατινέρ για ασταμάτητα στριφογυριστά λούπ αλλά και τους αρχάριους για τα πρώτα τους βήματα στον πάγο.  Όποιο κι αν είναι το επίπεδο ή η ηλικία σας, φορέστε τα παγοπέδιλα που θα βρείτε στο Santa Claus Kingdom και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή!
 
Αλλά και οι μικροί μας φίλοι, οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι, τα "πιγκουινάκια" μας, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Πάρκου.

 
Ice Rollers, η μοντέρνα εκδοχή του πατινάζ!
 
Περηφανεύεσαι για τις επιδόσεις σου στα rollers δρόμου; Το Santa Claus Kingdom σε προκαλεί να αποδείξεις τις ικανότητες και στο Ice Roller! Στην πίστα που θα βρεις στο Santa Claus Kingdom θα μάθεις να ισορροπείς και να κάνεις ατελείωτες βόλτες, θα δοκιμάσεις τις χορευτικές σου ικανότητες, νιώθοντας ότι γλιστράς στον πάγο, ότι κάνεις πατινάζ, αλλά με τα αγαπημένα σου rollers!
 
Τραμπολίνο πάνω σε σκοινί, γίνεται;
Γίνεται!
 
Ζήσε σαν ακροβάτης και εκτόξευσε την αδρεναλίνη σου στα ύψη, περπατώντας πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Τα Gibbon slack lines είναι ανθεκτικά σχοινιά πάνω στα οποία μπορείς να... περπατήσεις! Σπεύσε να το δοκιμάσεις κι εσύ!
 
Κι αν βαρεθείς, έφυγες για scratch & stick it, sumo fighting και τσουλήθρα καμικάζι και ποδήλατα.

 
Speed Land
 
H χώρα των αυτοκινήτων και των παιχνιδιών είναι εδώ με αυτοκίνητα Formula 1- go kart, galactica tubes, μηχανές και κάθε είδους φανταστικά παιχνίδια για όλους. Βάλε ζώνη και φύγαμε για τρελές διαδρομές!
 
Δοκιμάστε τις ικανότητες σας σε μια πλειάδα παιχνιδιών δεξιότητας, όπως o ιππόδρομος, το ψάρεμα και η σκοποβολή και κερδίστε απίθανα δώρα. O "παιχνιδιάρης" Ταύρος του πάρκου περιμένει, μικρούς και μεγάλους για ξέφρενες "αναβάσεις"!

 
Ο μεγαλύτερος ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ της πόλης!
 
Το Santa Claus Kingdom για 4η συνεχή χρονιά δημιουργεί την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα!
Στίβος μάχης, wipe out, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, 10 τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τα δώσουν όλα παίζοντας!
 
&
 
Η μεγαλύτερη ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ
–το μεγαλύτερο action game - που έχετε δει ποτέ!
 
Στο τεράστιο φουσκωτό Κάστρο οι δοκιμασίες πολλές, οι προκλήσεις ακόμα περισσότερες! Ιπποδρόμιο για γρήγορες αλογοδρομίες, μονομάχοι gladiators, παλαιστές σε ξεκαρδιστικές μάχες, αναρρίχηση, και πολλά άλλα.

Δημιουργικά Εργαστήρια

 
Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες Μουσικό Εργαστήριο και πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πως να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Στον ίδιο χώρο θα συνυπάρχουν καλλιτέχνες για face painting, μάγοι, ξυλοπόδαροι, ξωτικά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια!
 
Το Πάρκο είναι κλειστό, και εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, (δεν επηρεάζεται από χιόνια, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) και οι προδιαγραφές των παιχνιδιών είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά.
 
Οργανωμένη αγορά με πολλά καταστήματα όπου οι ενήλικες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεσκάσουν λίγο και να ξοδέψουν ευχάριστα την ώρα τους, κάνοντας μερικά από τα γιορτινά τους ψώνια, την ώρα που τα παιδιά τους... ξεθεώνονται στο παιχνίδι.


 
 
Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν στην "Κουζίνα του "Αϊ - Βασίλη" καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, βάφλες, Grill House, Pizza και ζουμερά Burgers, Κρέπες, Pop Corn, δροσιστικές γρανίτες και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

13.000 τετραγωνικά
40 παιχνίδια
1 Εισιτήριο
 
Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Κορωνιού Ανδριανή
  2. Νίκος Σωκιανός
  3. Σταθοπουλου Ιουλια