Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για το Eco Kids Festival

To pamebolta.gr σαν χορηγός στο Eco Kids Festival δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για το μοναδικό αυτό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί  5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ

Yπάρχουν πολλά πράγματα που οι γονείς αγωνιούν να δείξουν στα παιδιά τους. Αυτά όμως που δημιουργούν τις πιο ισχυρές εντυπώσεις είναι όσα συνδέονται με βιωματικές εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές που διατηρούν ζωντανή την ανάμνησή τους για πολύ καιρό.


Μερικές φορές, η περιγραφή με λέξεις δεν είναι αρκετή. Πώς να εξηγήσει  κανείς σε ένα παιδί τι ένιωσε περπατώντας σε ένα δάσος ή φροντίζοντας ένα ζώο; Τι να πει για το μεγαλείο του ηλιοβασιλέματος και πώς να διαβαθμίσει τις αποχρώσεις του μπλε που διαχωρίζουν τη θάλασσα από τον ουρανό; 

Το Eco Kids Festival σχεδιάστηκε ακριβώς με σκοπό να χτίσει μια ωφέλιμη, κοινή εμπειρία για γονείς και παιδιά! Μέσα από βιωματικές δράσεις γνωστών περιβαλλοντικών Οργανώσεων, παιχνίδια, ζωγραφική, κηπουρική, χορό και συναυλίες, ολόκληρη η οικογένεια συμμετέχει στη γιορτή.

Η "Ψαρόσουπα" του Γιώργου Δ. Λεμπέση σε μια νέα μουσική εκδοχή αποκλειστικά  για το φεστιβάλ, οι Burger Project με το "Μαμά θα κάνω… live", η «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα με τον άνθρωπο- ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, οι Wedding Singers και οι Jaguar Bombs με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τα 80s και τα 90s, θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και  μεγάλους, κλείνοντας με έναν ιδιαίτερα εορταστικό τρόπο την κάθε μέρα του φεστιβάλ. 

Φυσικά, δε θα λείψουν οι μάγοι, «ο Καραγκιόζης Οικολόγος» του Ηλία Καρελλά, οι ταχυδακτυλουργοί, το face painting και περισσότερες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Στο Eco Kids Festival ερχόμαστε πιο κοντά! Ακολουθούμε τα παιδιά στο παιχνίδι, μαθαίνουμε για την προστασία του Περιβάλλοντος και φορτίζουμε τις μπαταρίες μας!

Eco Kids Festival. 5 Δεκεμβρίου 1μμ-9μμ & 6 Δεκεμβρίου 11πμ-7μμ

Συμμετέχουν οι οργανώσεις: WWF Hellas, Οργάνωση Γη, Αρχέλων, Δίκτυο Μεσόγειος S.O.S.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
8 ευρώ, ατομικό εισιτήριο
20 ευρώ, 3 άτομα (2 ενήλικες με 1 ανήλικο παιδί)
26 ευρώ, 4 άτομα (2 ενήλικες με 2 ανήλικα παιδιά)

Με την αγορά οποιαδήποτε εισιτηρίου έχετε πρόσβαση σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ, χωρίς κάποια άλλη, επιπλέον χρέωση. Τα εργαστήρια των Οικολογικών Οργανώσεων αφορούν μόνο σε παιδιά έως 12 ετών με απαραίτητη την προκράτηση θέσεων.

Περισσότερα 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. THEODOROU CHRISTINA  
  2. stathakopoulou viki
  3. Σιάφλα Ελένη
  4. Παπαδόπουλος Γιάννης
  5. ΘΩΪΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ