ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ

ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
150ΓΡ.ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
300ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ
2 ΑΒΓΑ
200ΓΡ.ΓΑΙΟΥΡΤΙ
250ΓΡ.ΦΑΡΙΝΑ
75ΓΡ.ΚΑΚΑΟ
11/2Κ.ΓΛ.ΣΟΔΑ
11/2Κ.ΓΛ.ΜΠΑΙΚΙΝ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
200ML ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
150ΓΡ.ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
100ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 Κ.Σ ΝΕΡΟ
4Κ .Σ ΖΑΧΑΡΗ
11/2Κ.Σ ΚΑΚΑΟ
100ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΙΚΙΝ...ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΔΑΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ..ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΒΓΑ....ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ...ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΕΝΑΛΑΞ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ...ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΨΗΜΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 10ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ..

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ...