Ποιος είναι ο πλανήτης των Χριστουγέννων;

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μεγάλη γιορτή, αλλά πάρα πολύ μεγάλη, η πιο μεγάλη δηλαδή του ημερολογίου. Όμως Χριστούγεννα έχουμε δυστυχώς μία φορά τον χρόνο. Γι’ αυτό κι εγώ έφτιαξα έναν πλανήτη όπου άλλη γιορτή εκτός από αυτή δεν υπάρχει. Συνέχεια Χριστούγεννα, Χριστούγεννα και πάλι Χριστούγεννα! Τούτος ο υπέροχος πλανήτης, που δεν είναι δα και τόσο μακρινός, είναι δικός μου και όλων των παιδιών που η χρυσόσκονη της αγάπης πασπαλίζει κάθε μέρα τα όνειρά τους.

Ο μικρός Δημήτρης λατρεύει τα Χριστούγεννα, αλλά δεν αντέχει να περιμένει ανυπόμονα έναν ολόκληρο χρόνο, έτσι φέτος αποφασίζει να κάνει αυτό που κανένας άνθρωπος δεν έχει σκεφτεί ως τώρα: δηλαδή όλες τις μέρες του Χριστούγεννα! Τελικά, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, αφού ο πλανήτης των Χριστουγέννων δεν είναι και τόσο μακριά μας…

Η μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την τρυφερότητα της παιδικής ηλικίας και το μήνυμα της αγάπης μέσα από την προσφορά, σε μια πρωτότυπη ιστορία του πολυβραβευμένου Χρήστου Μπουλώτη, σε εικονογράφηση της Αιμιλίας Κονταίου.

Για παιδιά ηλικίας 4+

Εικονογράφηση:Αιμιλία Κονταίου

Σελίδες: 40

Διαστάσεις: 21×29 εκ.

ISBN: 978-960-594-047-8

Τιμή:13,50 ευρώ

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Καλέντης

Συγγραφέας: 

Χρήστος Μπουλώτης