Η κυρά Διατροφή πρώτη στη μαγειρική

Το 7ο παραμύθι της Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου έχει θέμα τη σωστή διατροφή των παιδιών μας. Τίτλος : "Η Κυρά Διατροφή πρώτη στη μαγειρική" το βιβλίο με χιούμορ & φαντασία μας εξηγήσει τι μας προσφέρουν όλα τα αγαπημένα μας εδέσματα, και μας μυεί σε νέες γευστικές και υγιεινές λιχουδιές.
 
Μια ιστορία έξυπνη, χαρούμενη και χρωματιστή, γραμμένη με μεράκι και πολλή αγάπη απο την παιδαγωγό και συγγραφέα Παιδικών παραμυθιών Λητώ .Βοηθός της Κυράς Διατροφής, ο Σεφ Ιούλιος Καλαποδάς που μας χαρίζει μέσα στις σελίδες του βιβλίου 10 νόστιμες συνταγές για να δοκιμάσουν μικροί και μεγάλοι!

Επιμέλεια έκδοσης Χρήστος Βάρφης
Εκδοτικός Οίκος Τζιαμπίρης Πυραμίδα.2018

Το τραγούδι του παραμυθιού υπογράφει το Μουσικό Εργαστήρι Allegro της Αδρεάνας Ράπτη 

Το βιβλίο κυκλοφορεί υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς & Νήσων & το σχολιάζει ο πρόεδρος κος Ιωάννης Μαρωνίτης
 
"Η ευχάριστη αυτή ιστορία, με ευφάνταστο τρόπο βοηθά τα παιδιά, να οικειοποιηθούν  κανόνες σωστής διατροφής . Είναι ένα καλό εφόδιο για να μπουν τα θεμέλια για σωστές διατροφικές συνήθειες που θα συμβάλλουν στην ευεξία & στην καλή υγεία. Οφείλουμε να  μάθουμε στα παιδιά από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, τον σωστό τρόπο διατροφής,  γιατί όπως είπε ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης "Η τροφή είναι το Φάρμακο μας  & το Φάρμακο μας, να είναι η τροφή μας". 
 
Προέδρος Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
 Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας
 Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων για την UNESCO

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Τζιαμπίρης - Πυραμίδα

Συγγραφέας: 

Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου