Ο Μικρός Νικόλας Βιβλίο 2 Νυχτερινή περιπέτεια

O Μικρός Νικόλας είναι ένα πανέξυπνο αγόρι που λατρεύει τους γονείς του και θεωρεί τους συμμαθητές του μέλη της οικογένειάς του. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει πλάκες με τους φίλους του.

Είναι καβγατζής, αλλά και τρυφερός, περίεργος αλλά και ευγενικός.

Αυτός και η τρελοπαρέα του θα σας κρατήσουν ατέλειωτες ώρες συντροφιά με τις απίθανες και διασκεδαστικές περιπέτειές τους.

Για παιδιά ηλικίας από 6 ετών.

Σειρά εικονογραφημένων βιβλίων, βασισμένη στο κλασικό πλέον έργο των Ρενέ Γκοσινί και Ζαν Ζακ Σανπέ.

• Ο Μικρός Νικόλας, 55 χρόνια μετά τη δημιουργία του, εξακολουθεί να γοητεύει μικρούς και μεγάλους και να αποτελεί έναν λογοτεχνικό θησαυρό για όλες τις ηλικίες και μια παγκόσμια επιτυχία.

Τα βιβλία μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 30 χώρες και έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

• Η σειρά αυτή βασίζεται στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου, η οποία προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Ελλάδα τα επεισόδια προβάλλονται από την κρατική τηλεόραση και σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

• Τα βιβλία της σειράς χαρακτηρίζονται από το ανεπανάληπτο χιούμορ του Ρενέ Γκοσινί (δημιουργού των “Αστερίξ” και “Λούκι Λουκ”), ενώ η εικονογράφηση είναι βασισμένη στην πρωτότυπη του Ζαν Ζακ Σανπέ.

• Το πιο χαρισματικό αγόρι όλου του κόσμου προκαλεί πηγαίο γέλιο και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

• O Μικρός Νικόλας είναι ένας ήρωας με τον οποίο τα παιδιά μπορούν να ταυτιστούν. Οι χαρακτήρες είναικαθημερινοί και αντιμετωπίζουν καταστάσεις οικείες σε όλους.

• Ιστορίες που, μέσα από το χιούμορ, πραγματεύονται διαχρονικές έννοιες και αξίες όπως φιλία, οικογένεια,δικαιοσύνη, αποδοχή της διαφορετικότητας.

• Μέσα από αυτές τις ιστορίες οι γονείς δείχνουν πώς ήταν η ζωή τους όταν αυτοί ήταν μικροί, ενώ τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο.

• Βιβλία με έγχρωμη εικονογράφηση, ιδανικά για τη δημιουργία μιας συναρπαστικής συλλογής.

Σελίδες: 32
Διαστάσεις: 14 x 19
Κωδικός: BZ.XP.00385
ISBN: 978‐960‐621‐029‐79
Τιμή: 4,40€

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη