Φτου και βγαίνω

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος συστήνουν στο ελληνικό κοινό έναν νέο, πολυτάλαντο δημιουργό, τον συγγραφέα-εικονογράφο Rob Hodgson, μέσα από την έκδοση του εικονογραφημένου βιβλίου Φτου και Βγαίνω.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας λύκος και ένα… πλασματάκι! Ο λύκος είναι εξαιρετικά επίμονος: παραμονεύει νυχθημερόν έξω από τη σπηλιά και έχει πολλές ιδέες προκειμένου να πείσει το πλασματάκι να βγει έξω. Το πλασματάκι ωστόσο παραμένει μέσα στη σπηλιά και έτσι για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, οι αναγνώστες δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο από τα ολοστρόγγυλα ματάκια του. Ώσπου ένας λουκουμάς πασπαλισμένος με πολύχρωμα τρουφάκια είναι το δέλεαρ που βγάζει το πλασματάκι από τη σπηλιά. Και τότε…

Το Φτου και Βγαίνω είναι μια πανέξυπνη και αστεία ιστορία με έντονο το στοιχείο της έκπληξης. Το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών για το μυστηριώδες πλασματάκι θα διατηρηθεί αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της εξιστόρησης. Ένα βιβλίο που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες με το σασπένς και τα απρόοπτά του, από ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο!

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 3+ ετών
Σελίδες: 40
Σχήμα: 24 Χ 27,5
Σκληρό εξώφυλλο
ΙSBN: 978-960-569-751-8
Τιμή: 11,99 €

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: 

Rob Hodgson