Τομ Γκέϊτς 7: Με λίγη τύχη

Το έβδομο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς με πρωταγωνιστή τον Τομ Γκέϊτς, Με λίγη τύχη της Liz Pichon, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Ο μπαμπάς θέλει να φτιάξουμε χαρταετό για να βγω και λίγο έξω, να πάρω «καθαρό αέρα» όπως λέει. Μια χαρά θα ήταν ο καθαρός αέρας αν είχαμε ένα σκυλάκι. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί η Ντίλια έχει «αλλεργία» στα σκυλιά (κι εγώ αλλεργία στην Ντίλια). Μαζί με τον Ντέρεκ και τον Νόρμαν έχουμε να ρίξουμε πολλή δουλειά στις πρόβες με το συγκρότημα για τον μεγάλο διαγωνισμό του περιοδικού ROCK. Εντάξει, έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μπροστά μας – οπότε δε με πιάνει πανικός. Ακόμα!

Η Liz Pichon είναι Αγγλίδα συγγραφέας και εικονογράφος. Ζει με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους στο Μπράιτον. Έχει σπουδάσει γραφιστική στο Πολυτεχνείο του Μίντλεσεξ. Ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, ως σχεδιάστρια εξώφυλλων δίσκων. Η σειρά βιβλίων με κεντρικό ήρωα τον Τομ Γκέιτς είναι η μεγαλύτερη της επιτυχία, για την οποία έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Περισσότερες πληροφορίες στο προσωπικό της site www.lizpichon.com

Εικονογράφηση: Liz Pichon

Μετάφραση: Χαρά Γιαννακοπούλου

Για παιδιά 9+

Σελίδες: 272

Σχήμα: 14,5 Χ 20,5

ΙSBN: 978-960-569-649-8

Τιμή: 10,99 €

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: 

Liz Pichon