Δημιουργικό εργαστήρι Μουτζουρόπυργος

Ο Μουτζουρόπυργος επιστρέφει με πολύ κέφι και διάθεση για δημιουργία για τους μικρούς μας αλλά και τους μεγάλους μας φίλους. αλλά με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό.

Στον νέο Μουτζουρόπυργο θα οργανώσουμε πάρα πολλές δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων (οργανωμένα συγκεκριμένες ημέρες και ώρες), εκδηλώσεων, εκδρομών,μαθημάτων και μελέτης και διοργάνωσης πάρτι σε διάφορους χώρους!!!.

...με χαρά μας σας ανακοινώνουμε ότι είμαστε στον δικό μας χώρο ο οποίος διαμορφώνεται όπως προαναφέραμε. Στον νέο αυτό χώρο η ιδέα είναι λίγο διαφορετική από την προηγούμενη.

Ο Μουτζουρόπυργος είναι πια ένα δημιουργικό εργαστήρι όπου μπορείτε να φέρνετε τα παιδάκια σας ανάλογα με την δραστηριότητα που θα επιλέξετε (ζωγραφική,κατασκευές, μουσικο-κινητική, θέατρο, αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών,κλπ) και το κόστος. ??? Δεν θα υπάρχει κάποια ελάχιστη χρέωση. αλλά θα μπορείτε να «αφήσετε» ότι εσείς θέλετε και επιθυμείτε.

Το ίδιο θα ισχύει και για τον καφέ εάν επιλέξετε να καθίσετε να περιμένετε τα παιδιά σας αλλά και για όλες τις εκδηλώσειςπου θα γίνονται στον χώρο μας.

Θα οργανώσουμε ένα διήμερο γνωριμίας με τον χώρο μας με καφέ για τους μεγάλους και δραστηριότητες για τα παιδάκια στις 28/4 και 29/4 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 30/5.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Ώρες λειτουργίας: 

Καθημερινές 17:00-21:00 Σαββατοκύριακα 11:00-14:00

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ:2130231327

Διεύθυνση: 

Το εργαστήρι μας θα είναι στην οδό Γεωργίου Πωπ 9 και Νικολακοπούλου γωνία, Νέο Ψυχικό (πίσω από την Δέσποινα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας

Πόλη: