Το Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα

Οραματιζόμενοι έναν χώρο όπου άλογο και αναβάτης θα "περνάνε" εξίσου καλά... δημιουργήσαμε το 2000 το Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα.

Εμπνευστής της ιδέας ενός ιππικού ομίλου με επίκεντρο το ζώο και την αβίαστη σχέση του με τον αναβατή, ήταν ο Δημήτρης Μαμμόπουλος. Αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, το Κ.Ε.Ι.Μ. αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους επιδόξους νέους ιππείς, όσο και για τους ήδη γνώστες του αθλήματος!

Η προσωπική σχέση παίζει κύριο και καθοριστικό ρολό. Επενδύουμε στους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τους πιο μικρούς που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα μέχρι τους πιο έμπειρους του ιππικού αθλήματος που στοχεύουν στη διάκριση.

Τα ιπποδρόμια 20Χ60m και 50Χ70m με χαλαζιακή άμμο του Κ.Ε.Ι.Μ., κυριολεκτικά περικυκλωμένα από την καταπράσινη περιοχή "Τσέπι", θυμίζουν πως η απλότητα της φύσης είναι ο ιδανικός προορισμός για άθληση αλλά και χαλάρωση!

Στο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα γνωρίζουμε ότι οι σωστές βάσεις μπαίνουν από νωρίς, για αυτό και αντιμετωπίζουμε ακόμα και τον πιο μικρό (ηλικιακά) υποψήφιο ιππέα με περίσσια προσοχή και σοβαρότητα.

Το ειδικό τμήμα εκπαίδευσης ιππασίας για παιδιά προσφέρει σε μικρούς επίδοξους ιππείς (από 6 ετών και άνω) υπηρεσίες εκπαίδευσης ανάλογα με την ηλικία του.

Οι υπεύθυνοι της σχολής του Κέντρου Ιππασίας Μαραθώνα, με τη χρήση των ιδανικών σε σωματική διάπλαση πόνυ βοηθούν τα παιδιά να εξοικειωθούν ομαλά με την ιππασία και θέτουν τις απαιτούμενες βάσεις για τη δημιουργία μελλοντικών αθλητών.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ./Fax: 22940 - 57051
http://www.keim.gr

Διεύθυνση: 

Πλατεών 57 - "Τσέπι"
19007 Μαραθώνας

Πόλη: