Παιδότοπος Παραμυθένιο Τρένο

Ένα ακόμα ταξίδι στο «παραμύθι» και στο μαγικό κόσμο του παιδιού , μόλις άρχισε.........

Ο παιδότοπος Παραμυθένιο Τρένο Βρίσκεται κοντά μας για να επιβιβαστείτε μαζί του και να ταξιδέψετε σε μέρη μαγικά όπως άλλωστε υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη φαντασία και στις καρδιές των παιδιών μας.

Παραμυθένιο ΤρένοΠρόκειται για ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο διαμορφωμένο κατάλληλα και για γονείς και για παιδιά. Με τη βοήθεια των γλυπτών που διαθέτει( γοργόνες, δελφίνια, τρένα στον αέρα, χταπόδι, πελαργός πάνω από το baby park, βοτσαλάκια καθιστικό, φοίνικες, φινιστρίνι που ταξιδεύει στη μαγεία του βυθού και πολλές άλλες εκπλήξεις σε πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων βοηθούν να περάσουμε ευχάριστα στο χώρο αυτό.

Είναι ένας σύγχρονος παιδότοπος με πολύ καλό κλιματισμό, εξαερισμό και φωτισμό, ξεχωριστό χώρο για τους μικρούς μας φίλους( baby park) και για τους μεγαλύτερους 3όροφη παιχνιδοκατασκευή και φωσκωτό .

Prive χώρος και για τις προσωπικές μας εκδηλώσεις Gummy bearΓενέθλια, γιορτές, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αποκριάτικα πάρτυ, βαφτίσεις κλπ και χειροποίητο φαγητό από επώνυμο catering.

 

Βέβαια αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστώ και ιδιαίτερο είναι ο φιλόξενος χώρος του Παιδικού θεάτρου που διαθέτει για τις εκδηλώσεις αυτές, όπουμε την βοήθεια του D.J. και των Ηθοποιών του παραμυθένιου Τρένου μας ταξιδεύουν στ μίνι θεατρική παράσταση της αρεσκείας του παιδιού μας, όπου για τα γενέθλια του επιλέγει....Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων , Αλαντίν, Σταχτομπούτα, Πήτερ Πάν, Χιονάτη και πολλές άλλες εκπλήξεις, Kara;oke, minidisco με...ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ πάντα το δικό σας παιδί!!!!

Ζπαραμυθένιο τρένοήσε το παιχνίδι !κάθε Τετάρτη 19:00 ψυχαγωγική ώρα με την Sylvia. Θεατρικό παιχνίδι, Χορός, Κουκλοθέατρο, ζωγραφική προσώπου, κατασκευές από πηλό, Αφήγηση παραμυθιού.

To παραμυθένιο τρένο από Δευτέρα θα είναι παιδότοπος c a f e - b i s t r o και θα είμαστε κοντά στους γονείς όλες τις μέρες και με φαγητό σε συνεργασία με catering .

Τα πρωινά ο χώρος μας θα λειτουργεί σαν θεατρικό εργαστήρι στο παιδικό θεατράκι μας ,μόνο σε συνεργασία με παιδικούς σταθμούς και σχολεία.


Παραμυθένιο Τρένο, Παρουσίαση Παιδότοπου από ParamythenioTreno

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Κόστος: 

4,5 Είσοδος παιδιού

Ώρες λειτουργίας: 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18:00-21:30 TΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-21:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 11:00-14:00 & 17:00-21:30 KYΡΙΑΚΗ 10:00 - 14:00 & 17:00-21:30

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ :2109588108 Κιν :6949404560
http://www.paramytheniotreno.gr/paramythenio/

Διεύθυνση: 

Θησέως και Καλυψούς 105,Καλλιθέα

Πόλη: