Το παιδί και το κουδουνάκι

Το έργο έχει σταματήσει να παίζεται!!!

Παραστάσεις:από Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011
Οι «Μορφές Έκφρασης» παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την παιδική μουσική θεατρική παράσταση «Το παιδί και το κουδουνάκι», βασισμένη στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι, σε διασκευή και σκηνοθεσία Άννας- Σεβαστής Τζίμα.

«Το παιδί και το κουδουνάκι» είναι μία διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, με την παραίνεση και τη βοήθεια των ηθοποιών, να επεξεργαστούν και να παίξουν με τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται στο έργο, όπως κιθάρα, φλογέρα, καμπανάκια, ντέφι, κουδουνάκια, ξύλο βροχής, φυσαρμόνικα και sea-drum.

Μια φορά και έναν καιρό ένα παιδί κρέμασε το κουδουνάκι στα κλαδιά ενός δέντρου για να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε το δέντρο είχε ψηλώσει και δεν μπορούσε το παιδί να το φτάσει, για να πάρει πίσω το κουδουνάκι του.  Ζήτησε, λοιπόν, βοήθεια από τη φωτιά, το νερό, το βόδι, απ' την γάτα και το ποντίκι.

«Το παιδί και το κουδουνάκι» βασισμένο στη λαϊκή σοφία διδάσκει με απλό αλλά ουσιαστικό τρόπο τη σπουδαιότητα του να βοηθάμε τον πλησίον μας και τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, όσο διαφορετικοί κι αν δείχνουμε, αν όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή κειμένου- Σκηνοθεσία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Βάγια Νοκολακοπούλου
Μουσική: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Αθανασία Νικολακοπούλου

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Αθανασία Νικολακοπούλου

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Ώρες λειτουργίας: 

Κυριακή:15.00

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ: 210 3464903 & 210 3464002
www.morfesekfrasis.gr

Διεύθυνση: 

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Πόλη: