Μαγικό Αερόστατο

Το Μαγικό Αερόστατο είναι ένας άνετος και φιλόξενος χώρος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  αφιερωμένος στα μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης. Εφαλτήριο για τη δημιουργία του αποτέλεσε η ανάγκη των παιδιών να εκφραστούν μέσω των καλών τεχνών, του θεάτρου και της κίνησης στη γη ή στον αέρα.

 
Μερικά από τα εργαστήρια του Μαγικού Αερόστατου είναι: Ζωγραφική, Θέατρο,  Εικαστικέςδημιουργίες, Φιλαναγνωσία και οι Μαγικές Αιώρες.
 
Για πρώτη φορά ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης εντάσσει στο πρόγραμμα του εναέρια παιχνίδια και ακροβατικά μέσα στις πολύχρωμες αιώρες του και δημιουργεί νέους δρόμους έκφρασης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς μαθητές.
 
Η συμμετοχή στα εργαστήρια μπορεί να είναι μεμονωμένη είτε σταθερή-μηνιαία και τα οφέλη αυτής είναι πολλαπλά.
 
Επίσης, υπάρχει μια σειρά πρωτότυπων επιλογών για παιδικά πάρτυ εμπνευσμένα από τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού, που θα επιλέξει να κάνει το πάρτυ του μέσα σ’ ένα Μαγικό Αερόστατο.
 
 Η Μαρία και η Στεφανία σας υποδέχονται στο χώρο τους και είναι πάντα πρόθυμες να ανακαλύψετε μαζί τις ιδιαίτερες κλίσεις των παιδιών και να τις διανθίσετε στο μαγικό κόσμο που έφτιαξαν για εσάς.
 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Ώρες λειτουργίας: 

Ωράριo λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 16:30 - 21:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00.

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23130 25119
www.magiko-aerostato.gr

Διεύθυνση: 

Μαγικό Αερόστατο, Διαλέττη 8, κέντρο Θεσσαλονίκης

Πόλη: 

Ετικέτες: