… δράκους και νεράιδες, παλληκάρια και κυράδες, όλους θα τους συναντήσεις… στον ΙΑΝΟ

Οι εκδόσεις Χρυσομηλιά και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Τα Μαγγάνια των Ανεράιδων της Ιωάννας   Μαρίας Γιακουμάκη με μια δραματοποιημένη αφήγηση, όπου οι ήρωες θα ζωντανέψουν μπροστά στους μικρούς μας φίλους με θεατρικές κούκλες.


Που:Σταδίου 24, Αθήνα
Η Αναστασώ, το καλό κορίτσι, καταφέρνει με τις γνώσεις, την υπομονή και την καλοσύνη της να φέρει σε πέρας τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει στη ζωή της, ενώ η άλλη… ουουουου! Τι παθαίνει! Αλλά τι να σας λέμε τώρα, δρόμο πάρτε, δρόμο αφήστε, στον ΙΑΝΟ ελάτε την συνέχεια ν’ ακούσετε!

Για παιδιά από 5 ετών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο περιέχει 12 λαϊκά Παραμύθια του 19ου αιώνα, τα οποία  προέρχονται από την περιοχή των Καλαβρύτων και του Χελμού, παλιά, από τότε που κάθε περιοχή είχε τα δικά της παραμύθια, τα οποία μεταφερόντουσαν από γενιά σε γενιά, προφορικά, με τις «φυσικές» μικρές παραλλαγές που ακολουθούν κάθε προφορική παράδοση.

Η Ιωάννα   Μαρία Γιακουμάκη, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι συγγραφέας, εικαστικός, αφηγήτρια, εμψυχώτρια και δημιουργός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του πολιτιστικού φορέα «Χρυσομηλιά». Έχει σημαντικό έργο στο χώρο της τέχνης του κουκλοθέατρου, όπου δημιουργεί τα δικά της έργα, σκηνικά και κούκλες με πολλές παραστάσεις και διακρίσεις.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/03/2013 - 12:00