“Ice dream” Παράσταση κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους , λογικούς και παράλογους, ρεαλιστές και ονειροπόλους…..

Ακουμπισμένος στο περβάζι του παραθύρου του, ο μικρός μας φίλος βλέπει στην απέναντι πλευρά του δρόμου έναν παγωτατζή. Ανάμεσα στην επιθυμία του για ένα παγωτό και στην πραγματοποίησή της εμφανίζονται απροσπέλαστα εμπόδια.

Η ανυπομονησία θολώνει την προσπάθεια, το πείσμα μπερδεύει το μυαλό, και ο στόχος, ενώ είναι δίπλα του, παραμένει μακρινός. Πόσο αντέχει η επιθυμία μπροστά στα εμπόδια; Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει εργαστήριο κουκλοθεάτρου με παιχνίδια εμψύχωσης και κατασκευή κούκλας.

Συντελεστές: Ελένη Βογιατζίδου, Αλέξανδρος Σεϊταρίδης. Η Ελένη Βογιατζίδου σπούδασε Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και εργάστηκε ως δασκάλα σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Αποφασίζει να γνωρίσει καλύτερα το Θεατρικό Παιχνίδι και ανακαλύπτει όχι μόνο νέους δρόμους προσωπικής εξέλιξης αλλά μια νέα παιδαγωγική προσέγγιση. Ασχολείται επαγγελματικά με την εμψύχωση ομάδων παιδιών μέσω του Θεατρικού Παιχνιδιού από το 2002 και συνεργάζεται με συλλόγους γονέων και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.

Το 2009 γνωρίζει την τέχνη του Κουκλοθεάτρου. έρχεται σε επαφή με έναν κόσμο όπου όλα μπορούν να συμβούν, καθώς πλήθος τεχνικών και τεχνών «συνεργάζονται» αρμονικά προκειμένου μία παράσταση κουκλοθεάτρου να ολοκληρωθεί. Στο πλαίσιο αυτής της σπουδής προκύπτει η παράσταση «Ice dream», μία παράσταση εμπνευσμένη και επιμελημένη από την ίδια, με την βοήθεια και καθοδήγηση του Στάθη Μαρκόπουλου. Μαζί με τον Αλέξανδρο Σεϊταρίδη δίνουν ζωή στις κούκλες και ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους!!

Που:ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ , Λεπενιώτου 8, Ψυρρή τηλ. 210 323.5462

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

7,5€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/05/2013 - 12:00
26/05/2013 - 12:00