Ψηφιακές Γειτονιές 2014

Οι Ψηφιακές Γειτονιές, για 2η συνεχή χρονιά, δηλώνουν δυναμικά το παρόν για να (ξανά) φέρουν ακόμα πιο κοντά όλους εσάς τους «γείτονες», «γνωστούς», «επισκέπτες» ή έστω «περαστικούς» της ψηφιακής κοινότητας. Όλους εκείνους που ήδη έχουν αποκτήσει «φωνή» στο διαδικτυακό γίγνεσθαι ή αναζητάνε τα μέσα και τη γνώση για να τη βρουν, ώστε να αφήσουν το προσωπικό τους στίγμα στις γειτονιές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αισιόδοξο και ενθαρρυντικό το διαρκώς διευρυνόμενο μέγεθος αυτής της γειτονιάς που αφουγκράζεται το παρόν και οραματίζεται το μέλλον της. Μίας γειτονιάς που συνεχώς εμπνέει και εμπνέεται αλλά, πάνω από όλα, έχει αναγνωρίσει την ανάγκη να μοιράζεται τις αλήθειες της.
 

Οι Ψηφιακές Γειτονιές στις 4 & 5 Απριλίου 2014,

έρχονται με ένα όραμα
‘Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο’

Που:στον πολυχώρο The Hub Events (Αλκμήνης 5. Κ. Πετράλωνα)
Τηλ: 2103411009

Μία 2ήμερη εκδήλωση με την 1η ημέρα να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops όπως δημιουργική γραφή, φωτογραφία, βασικές αρχές των Social Media που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες, ενώ η 2η ημέρα θα έχει ενδιαφέρουσες ομιλίες με βασικό παρουσιαστή τον Θοδωρή Τσεκούρα, από ανθρώπους που σίγουρα θα εμπνεύσουν με τις ιστορίες τους, την πορεία τους, και το έργο τους όπως ο αγαπημένος και γνωστός σε όλους Νίκος Πιλάβιος με τον Παραμυθά του, ο Κώστας Βογιατζής ή αλλιώς Yatzer, η Σοφία Μαντουβάλου, ο Κίμων Φραγκάκης από το andro.gr, ο Βασίλης Βαρδάκας και ο Βλάσης Μαρωνίτης από τις εκδόσεις KeyBooks, η Αννούσα Μελά από το Mystyleforecast.gr, η Αθηνά Πάνου από το Sugarbuzz.gr, η Esther Van De Pall από το Babyccino αλλά και bloggers όπως από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως το food, fashion αλλά και φυσικά parents blogging!

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom σε ένα χώρο 150 τ.μ που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων, θα τα απασχολήσει δημιουργικά με έμπειρους παιδαγωγούς αλλά και θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.

Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι (www.mikroimegaloi.gr), μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι... το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!

Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr

Συμμετοχή μπορεί κανείς να δηλώσει στο site http://www.psifiakesgeitonies.gr όπου μπορεί επίσης να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τα workshops, όλες τις θεματικές ενότητες και κάθε παροχή που θα προσφέρεται στην εκδήλωση.

Τα εισιτήρια έχουν τη τιμή των 20,00 Ευρώ για κάθε μέρα, και 30,00 ευρώ για το διήμερο, και μπορεί κανείς να τα αγοράσει Online από το viva.gr με μετρητά ή με κάρτα, τηλεφωνικά: 11876

Ή με μετρητά σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης του viva.gr στο TheMall Athens, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots αναφέροντας απλά το όνομα της εκδήλωσης.

Θα χαρούμε να σας δούμε!

Η ΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Χορηγοί: Nestle, Johnson & Johnson

Υποστηρικτές: Volvo Cars, RockPaperScissors, papaki.gr, fiorello photography, viva.gr, myplayce.gr, Dorothy Snot, Natasha’s Wonderland, The Sweet Spot, Νηπιακή Αγωγή, sticky.gr, Μυθοπλάστες

Χορηγοί Επικοινωνίας: Protagon.gr, imommy.gr, K-Mag.gr, SavoirVille.gr, www.ifeelkid.gr

info box

Πόλη: 

Κόστος: 

Τα εισιτήρια έχουν τη τιμή των 20,00 Ευρώ για κάθε μέρα, και 30,00 ευρώ για το διήμερο, και μπορεί κανείς να τα αγοράσει Online από το viva.gr με μετρητά ή με κάρτα, τηλεφωνικά: 11876

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/04/2014 - από τις 15:00 έως τις 21:00
05/04/2014 - από τις 15:00 έως τις 21:00