Χριστούγεννα στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ. στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στον πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ., κάνοντάς τον, τον καλύτερο προορισμό για παιχνίδι και ξενοιασιά! Το Σάββατο 21.12.2013, 10:00-20:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Συγγρού 387), το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ. Παιδί-Δύναμη-Υπομονή, διοργανώνει φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με επίκεντρο τα παιδιά.

Κουκλοθέατρο, χορωδίες, αφηγήσεις παραμυθιών, δημιουργικά εργαστήρια και παιδικό θέατρο είναι μόνο λίγες από τις δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στην εκδήλωση του σωματίου ΠΑΙ.Δ.Υ.. Επιπλέον, την εκδήλωση θα πλαισιώσουν διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι θα χαρίσουν τις ευχές τους και θα φωτογραφηθούν με τους μικρους τους θαυμαστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από τη χαρά που θα δώσει σε όλους τους παρευρισκόμενους, θα δώσει χαρά και αγάπη σε παιδιά που νοσούν και νοσηλεύονται, καθώς και στις οικογένειες τους, που χρειάζονται πολύ δύναμη και υπομονή.

Ο πλανήτης ΠΑΙ.Δ.Υ. σας περιμένει σε μία μέρα αφιερωμένη στο ΠΑΙΔΙ, γεμάτη παιχνίδι, δράσεις και εκπλήξεις πολλές, καλώντας σας να στηρίξουμε όλοι μαζί, έναν σπουδαίο σκοπό!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ.: www.pdy.gr

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/12/2013 - από τις 10:00 έως τις 20:00