Χαρίζω + Ανταλλάσσω + Δημιουργώ "Δεν με βλέπεις; Ακουσέ με."

To BabyFeat την Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα φιλοξενείτε στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού και στα πλαίσια της πρώτης έκθεσης χειροποίητων "Handmade Dreams" φέρνουμε κοντά σας την αλληλεγγύη, την δημιουργικότητα και την ευαισθητοποίηση για τα Δικαιώματα του Παιδιού.


Που: στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ)

Πρόγραμμα

10:00 - 19:00 Το χαριστικό ανταλλακτικό παζάρι του BabyFeat με βρεφικά και παιδικά είδη.

10:00 - 19:00 - Για να τιμήσουμε την ημέρα θα δραστηριοποιηθούμε όλοι μαζί σε ένα εικαστικό δρώμενο όπου μικροί και μεγάλοι θα προσθέσουμε ένα κομμάτι σε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό έργο! Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα σπασμένα και ακατάλληλα παιχνίδια και ρούχα που έχει μαζέψει το BabyFeat από τις δράσεις του! Ελάτε όλοι μαζί να αφήσουμε ένα διαχρονικό μήνυμα. Την δράση θα συντονίζει The Art Workshop της Δώρας Σκουτέρη μαζί με τις εικαστικούς babyfeaters Βιργινία Διακάκη,Κωνσταντίνα Μαλιάρου και Αναστασία Νικολίτσα.

11:00 - 12:00 & 17:00-18:00 - Κοντά μας θα είναι το Δίκτυο για τα δικαιώματα του Παιδιού που θα παρουσιάσει το σεμινάριο "Μ'αγαπάς?
Διάβασε μου ένα παραμύθι". Το δικαίωμα του παιδιού στην εκπαίδευση αρχίζει από νηπιακή ηλικία και ποιος καλύτερος τρόπος να το πράξουμε παρά Διαβάζοντας ένα παραμύθι αγκαλιά με τα παιδιά μας?

Το σεμινάριο αφορά τους γονείς και οι συμμετοχές είναι περιορισμένες, παρακαλούμε πολύ δηλώστε συμμετοχή!
http://babyfeat.gr/babyfeat-draseis/den-me-vlepeis-akouse-me/

Και από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το BabyFeat θα συμμετέχει με το νέο δίκτυο γεσ - γονείς εργαζόμενοι στο σπίτι - στην πρώτη έκθεση χειροποίητου Handmade Dreams!

Θα τους βρείτε στην αίθουσα Καβάφης με χειροποίητες τσάντες, φωτιστικά,διακοσμητικά, κοσμήματα, γλειφιτζούρια, cupcakes και άλλα δώρα BabyFeat των γεσ.

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Eίσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/11/2012 - από τις 10:00 έως τις 18:00