Φτου & Βγαίνω 2013 -Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά και γονείς ( Θεσσαλονίκη)

Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Μαΐου 2013 στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33.
Το «Φτου και Βγαίνω» αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία των πιο δημιουργικών ομάδων της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, της δημιουργικής απασχόλησης, των τεχνών και του αθλητισμού.

Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, με την street art καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει δραστηριότητες εμπνευσμένες από τους μύθους του Αισώπου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Γιορτή για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» καινοτομεί για μια ακόμη φορά διοργανώνοντας το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 από τις 23.00 την πρώτη διανυκτέρευση για παιδιά στο πλαίσιο μίας παιδική γιορτής.

O πολυχώρος πολιτισμού Block 33 μετατρέπεται για μια βραδιά σε ένα παιδικό δωμάτιο και φιλοξενεί 40 παιδιά ηλικίας 8 εώς 12 χρονών. Τα παιδιά που θα περάσουν τη νύχτα τους στο «Φτου & Βγαίνω» θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τον νυχτερινό ουρανό με τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας, να παρακολουθήσουν μεταμεσονύκτια συναυλία από το Σύλλογο Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που θα καταλήξει σε υπέροχα νανουρίσματα και να χαλαρώσουν με αφήγηση παραμυθιών.

«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.

Εισιτήρια
3€ ημέρας για κάθε παιδί
5€ διημέρου για κάθε παιδί
Ελεύθερη είσοδος για τους γονείς

Υπεύθυνος επικοινωνίας:Γιώργος Γεωργιάδης ( george@kidsinaction.gr)

Για να συμμετέχετε συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής, που μπορείτε να βρείτε στο www.kidsinaction.gr
και την αποστέλλετε στο george@kidsinaction.gr μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου.

Τα παιδιά που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν με mail για το τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και για το χρονοδιάγραμμα δράσεων κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσης.

«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.

Που: Block 33

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Το εισιτήριο είναι 3€ για μία μέρα, 5€ για το διήμερο και 10€ διημερο με διανυκτερευση στο Block 33 (μόνο για παιδια) Η είσοδος για τους γονείς είναι όπως και πέρσι ελεύθερη !

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/05/2013 - 11:00
26/05/2013 - 11:00