Τα Angry Birds σας περιμένουν στα καταστήματα Public ( Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

H πιο απίθανη, αγαπημένη παρέα μικρών και μεγάλων θα είναι στο Public το Σάββατο 31 Μαΐου και θα σας περιμένει σε ένα χαρούμενο event με αφορμή την κυκλοφορία της ομώνυμης σειράς κινουμένων σχεδίων.

Τα Angry Birds ήρθαν σε DVD & Blu-Ray Disc και για να το γιορτάσουν μαζί σας, προσγειώνονται στα καταστήματα Public για μια απίθανη ημέρα Angry Birds Δημιουργίας το Σάββατο, 31 Μαΐου και ώρα 12:00-16:00.

Ελάτε στα καταστήματα Public (Σύνταγμα, στο The Mall-Μαρούσι και στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos) να φτιάξουμε μαζί τον αγαπημένο σας ήρωα (Ρεντ, Τσακ, Κακά Γουρούνια κ.λ.π.) .

Η κατασκευή θα γίνεται με play-doh και οι μικροί φίλοι της πιο δημοφιλούς παρέας θα έχουν ως μοντέλα τους ήρωες από τα  παιχνίδια ANGRY BIRDS GO! & ANGRY BIRDS STAR WARS της Hasbro. Μην ξεχάσετε πως φεύγοντας θα πάρετε μαζί την κατασκευή σας.

Λίγα λόγια για την ταινία
ANGRY BIRDS
Η ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ΜΕΡΟΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 26 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ DVD & BLU-RAY ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝO1 VIDEO GAME ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ζωή δεν είναι εύκολη για τα Angry Birds στο Piggy Island. Ο Ρεντ και οι ατρόμητοι φτερωτοί φίλοι του, Τσακ, Ματίλντα, Μπομπ, Μπλουζ και Τόρενς πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τα κακά Γουρούνια και να προστατέψουν τα αυγά τους. Η σειρά κινουμένων σχεδίων Angry Birds φέρνει σε DVD & BLU-RAY τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες του No1 video game σε όλο τον κόσμο. Ζήστε τις περιπέτειές τους!

Κυκλοφορεί ακόμη το ANGRY BIRDS Η ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ - ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ – Α΄ΜΕΡΟΣ

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/05/2014 - από τις 12:00 έως τις 16:00