Τέσσερις παιδικές ταινίες για την ενίσχυση του "Χαμόγελο του Παιδιού"

Μια συνεργασία του Δήμου Κορυδαλλού και του Οργανισμού Χαμόγελο του παιδιού. Τέσσερις ταινίες Α' Προβολής για Μικρούς και Μεγάλους

Οι ταινίες προβάλλονται μεταγλωτισμένες

Που: στο ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ζάππα 4 Κορυδαλλός

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 11.00

ΣΕΒΑΧ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

sinbad(SINBAD: LEGEND OF THE SEVEN SEAS) του Πάτρικ Γκίλμορ

Ετοιμαστείτε για φανταστική διασκέδαση, ατέλειωτο ενθουσιασμό και παλιρροϊκά γέλια σε αυτή την εκθαμβωτική διασκευή του κλασικού παραμυθιού. Ακολουθήστε τον καυχησιάρη ήρωά μας, Σεβάχ, τον πιστό αλλά χαζούλη σκύλο Σπάικ και την τολμηρή πριγκίπισσα Μαρίνα όσο εκείνοι πολεμούν απέναντι στη Βασίλισσα του Χάους και τα κατεργάρικα τέρατά της για να σώσουν τη ζωή του καλύτερού τους φίλου. Ο Σεβάχ είναι ασταμάτητη διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 18.00

ΠΩΣ ΝΑ dragonΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON)

των Ντιν ΝτεΜπλουά, Κρις Σάντερς 

Ο Ψάρης, ένας νεαρός Βίκινγκ, διαφέρει απ' όλους τους συγχωριανούς του. Δυσκολεύεται να πείσει ως ατρόμητος πολεμιστής και εξολοθρευτής ιπτάμενων τεράτων. Όλα, όμως, αλλάζουν όταν γνωρίζει έναν τραυματισμένο δράκο κι αποφασίζει κρυφά να τον εκπαιδεύσει.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 11.00

απαισιοτατοςΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ (DESPICABLE ME)

των Πιέρ Κόφεν, Κρις Ρενό 

Ο Γκρου είναι ένας εφευρέτης ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να αναγνωριστεί ως ο μεγαλύτερος εν ζωή κακός, αλλά ο νεαρός Βέκτορ του παίρνει την μπουκιά απ’ το στόμα. Για να τον ξεπεράσει, ο Γκρου αποφασίζει να κλέψει το φεγγάρι, υπολογίζει όμως δίχως τρία μικρά ορφανά κοριτσάκια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 

ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 18.00

megamindΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ (MEGAMIND)

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τομ Μακ Γκραθ 

Ο Μεγαλοφυής είναι ένας πανέξυπνος, αλλά αποτυχημένος «κακός», ο οποίος τελικά κατορθώνει να εξοντώσει τον αιώνιο εχθρό του Μέτρομαν. Για να μη βαριέται και για να έχει αντίπαλο, δημιουργεί τον Τάιταν, αλλά όλα μπερδεύονται όταν ο τελευταίος αποφασίζει πως το να σκορπίζεις την καταστροφή είναι διασκεδαστικότερο...

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Ελεύθερη Είσοδος

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/06/2011 - από τις 11:00 έως τις 18:00
19/06/2011 - από τις 11:00 έως τις 18:00