Συζήτηση Μαθητών με τη Sylvie Guillem στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένα λαμπερό γκαλά χορού θα παρουσιασεί από τις 19 έως τις 30 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απʼ την μεγαλύτερη εν ζωή χορεύτρια του κόσμου, την Συλβί Γκιλέμ, και τους κορυφαίους σολίστες  - παρτενέρ της. Μια συγκλονιστική και ανατρεπτική ερμηνεία σε συνεργασία με τον φημισμένο Άκραμ Καν και την σύγχρονη ομάδα του και παράλληλα το πολυαναμενόμενο, θεαματικό come back της Συλβί Γκιγιέμ στο κλασικό ρεπερτόριο, με τα διάσημα «Μπαλέτα του Τόκυο».

Επίσης η σπουδαία αυτή ομάδα, το TOKYO BALLET, προσφέρει μια γιορτή χαράς για όλη την οικογένεια, με χαμηλό γενικό εισιτήριο και επιπλέον έκπτωση για τα παιδιά, παρουσιάζοντας σε απογευματινές παραστάσεις από τις 25 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, το αγαπημένο έργο ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ.

 Στο πλαίσιο των παραστάσεων αυτών, την  Τρίτη 17 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι άνω των 10 ετών, θα έχουν  μια μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη Συλβί Γκιλέμ στην αίθουσα «Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών , για θέματα κλασσικού αλλά και σύγχρονου χορού. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι  συγκεκριμένος κατά σειρά χρονικής προτεραιότητας του αιτήματος και βέβαια σε σχέση με την χωρητικότητα της αίθουσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το αίτημα τους στο Email pr@lavris.gr ή να επικοινωνήσουν στο 210 7258510 για να δηλώσουν συμμετοχή.

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά όπως καταλαβαίνετε θα τηρηθεί μια σειρά προτεραιότητας.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/12/2013 - 16:00