Πως να μάθεις τους γονείς σου ν'αγαπούν τα παιδικά βιβλία

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους μαζί με τους γονείς τους σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αφορμή το βιβλίο του Αλέν Σερ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ Ν’ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10:30 το πρωί, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).


Για να ξαναθυμηθεί κανείς πόσο συναρπαστικός είναι ο κόσμος των παιδικών βιβλίων, χρειάζεται να επιστρέψει στη δική του παιδική ηλικία, στα βιβλία που τον άγγιξαν βαθιά, στις φωνές που του διάβαζαν όταν ο ίδιος δεν μπορούσε ακόμη να το κάνει, στους μεγάλους που δεν καταλάβαιναν πάντα
τι μπορεί κάθε φορά να ξεπηδά μέσα από τις σελίδες.

Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων η εκπαιδευτικός Μαρέττα Σιδηροπούλου προτείνει και δείχνει στους γονείς τρόπους για να σχεδιάσουν τα δικά τους αναγνωστικά συμβάντα από κοινού με τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε τον ρυθμό των παιδιών σας και τις ανάγκες τους από πολύ μικρή ηλικία, απολαύστε μαζί τους την ανάγνωση και επικοινωνήστε μέσω αυτής.
Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει: θα χτίσετε μια σχέση που αποτελεί ουσιαστικό εφόδιο ζωής.

Η Μαρέττα Σιδηροπούλου είναι εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στη δημιουργική γραφή και διδακτορική διατριβή στην ανάγνωση και τις χρήσεις των βιβλίων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά ενός παιδικού βιβλίου από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 6 ευρώ.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/09/2014 - 10:30