Πρωτότυπη περιπατητική παράσταση (walking performance) στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81) σας καλεί σε μια πρωτότυπη περιπατητική παράσταση (walking performance) στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, στις 11 π.μ.


Ο Άγιος Δημήτριος, η Πλατεία Δικαστηρίων, το Πειραματικό Σχολείο Α.Π.Θ., ο Άγιος Νικόλαος και το Μπέη Χαμάμ μεταμορφώνονται σε θεατρικά σκηνικά,  στα οποία νέοι ηθοποιοί ζωντανεύουν σημαντικές στιγμές της ιστορίας και της πνευματικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης.
Μετά την περιπατητική θεατρική διαδρομή, οι συμμετέχοντες δίνουν ραντεβού με έναν συγγραφέα της Θεσσαλονίκης στον χώρο του ΟΞΥΓΟΝΟΥ.
Σας περιμένουμε για να συνδέσουμε το σήμερα με το χθες και να προσεγγίσουμε βιωματικά την ιστορία της πόλης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΩΡΕΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr (με την ένδειξη ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ). Απαραίτητα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail.

Σύνθεση κειμένων, σχεδιασμός και συντονισμός του προγράμματος:
Άβρα Αυδή και  Μελίνα Χατζηγεωργίου, διδάσκουσες του Τμήματος Θεάτρου Α.Π.Θ.
Εμψύχωση: Αλίκη Ατσαλάκη, Κατερίνα Βαλάνη, Έλενα Βισέρη, Πάνος Δεληνικόπουλος, Έλενα Ζήκου, Πέλα Καλαϊτζίδου, Ειρήνη Κυριακού, Πέτρος Παπαζήσης, Γιώργος Σοφικίτης, απόφοιτοι του Τμήματος Θεάτρου.
Μουσικές προτάσεις: Κώστας Βόμβολος.

Στο site του ΟΞΥΓΟΝΟΥ www.oxygono-metaixmio.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις δραστηριότητές μας στο ημερολόγιο εκδηλώσεων, αλλά και να διαβάσετε τα νέα μας. Το ΟΞΥΓΟΝΟ έχει τη δική του σελίδα στο fb. Kάντε like και μάθετε όλα τα νέα του νέου χώρου. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε το ΟΞΥΓΟΝΟ στο twitter.

ΟΞΥΓΟΝΟ
Ανάσες πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη

Ολύμπου 81, 54631 Θεσσαλονίκη
www.oxygono-metaixmio.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τρίτη-Παρασκευή 10.00-21.00
Σάββατο 10.00-15.00

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά βιβλίου/-ίων ονομαστικής αξίας 9 ευρώ, από το βιβλιοπωλείο του ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/11/2014 - 11:00