Πρωτομαγιά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία του Αγίου Λουκά, το Σάββατο 1 Μαΐου 2010.

Τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά αλλά παράλληλα τιμούμε την παράδοση. Επειδή Πρωτομαγιά χωρίς το καθιερωμένο στεφάνι δεν νοείται, ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί το Μαγιάτικο στεφάνι . Η πλατεία του Αγίου Λουκά θα γεμίσει με χρώματα από τις 11 το πρωί και θα...

...σας περιμένει. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε την Ορχήστρα «ΝΑΣΤΡΑ» η οποία θα μας παρασύρει σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι. Στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενούνται και δημιουργίες με θέμα την Άνοιξη.

Ας αφεθούμε σε έναν κόσμο ονειρικό, ο οποίος θα μας γεμίσει όλους με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία. Προσδοκία μας είναι όλοι μαζί να γιορτάσουμε την Άνοιξη στην πόλη μας με κέφι, χορό, μουσική και πλούσια εδέσματα.

Στον χώρο της πλατείας θα φιλοξενείται παράλληλα και η δεύτερη ανθοκομική έκθεση από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών του Δήμου Ηρακλείου.

Πρωτομαγιά στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Γιατί και φέτος η Πρωτομαγιά είναι πιο όμορφη όταν συμμετέχουμε όλοι μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των επιχειρήσεων: Πολύγευστο, Το Χάνι του Σταύρου, Ο Καλοφαγάς, Κρεοπωλείο «ο Γιάννης», Carrefοur Μαρινόπουλος

Χορηγός επικοινωνίας είναι o Επικοινωνία 94 fm

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/05/2010 - 11:00