Πρωτομαγιά στην Ηλιούπολη 2015

Μ' ένα εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, θα καλωσορίσουμε τον πιο όμορφο μήνα της Άνοιξης με χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση!

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» προτείνει μια ανοιξιάτικη βόλτα το πρωί της Πρωτομαγιάς, στο φιλόξενο Πάρκο Ναυαρίνου.

Μια μελισσούλα-μασκότ θα υποδέχεται τους επισκέπτες προσφέροντάς χυμούς, ενώ μία εικαστικός θα φτιάχνει μαζί με γονείς και παιδιά πολύχρωμα στεφάνια με φρέσκα λουλούδια.

Η παραμυθού μας θα διηγείται μαγιάτικα παραμύθια με συνοδεία μικρών οργάνων όπως τύμπανο, ντέφι και πιατίνια και θα εμψυχώνει ομαδικά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια.

Ένα επιδαπέδιο σκάκι με εκπληκτικά πιόνια θα μας περιμένει για μια υπαίθρια παρτίδα και με την καθοδήγηση βραβευμένου σκακίστα τα παιδιά θα μυηθούν στο κόσμο του όμορφου αυτού παιχνιδιού.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου μας θα προσφέρει στους επισκέπτες εκατοντάδες ελιές και εποχιακά λουλούδια, για να στολίσουν τους κήπους και τα μπαλκόνια τους ενώ ταυτόχρονα, έμπειρος dj θα φροντίσει με τις μουσικές του επιλογές για την διασκέδαση όλων μας.

Σας περιμένουμε όλους, την Παρασκευή, 1Η ΜΑΪΟΥ να γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας, στο Άλσος Ναυαρίνου (συμβολή των οδών Ναυαρίνου, Μαρ. Αντύπα και Σαλαμίνος), από τις 10.30 έως τις 13.30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9940699.

info box

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

01/05/2015 - από τις 10:30 έως τις 13:30