Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε "

Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " Ζήσαμε μια μοναδική βραδιά το Σάββατο στις 10 Νοεμβρίου 2012 στο Θέατρο «Θεμέλιο» : Λένορμαν 82, Μεταξουργείο.

Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " Ο καιρός κρύος  και η νύχτα είχε πέσει για τα καλά αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους του Pamebolta.gr να έρθουν για να απολαύσουμε όλοι μαζί την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε ".

Όλα τα παιδάκια ήταν εκεί και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Μόλις η υπεύθυνη τους είπε να περάσουν μέσα στην αίθουσα τα μικρά άρχισαν να τρέχουν να προλάβουν να πιάσουν καλές θέσεις.

Μόλις όμως μπήκαν στην αίθουσα άρχισαν να Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " φωνάζουν «Είναι και η Λούση εδώ…έλα μαμά να δεις!!!» Οι μεγάλοι κάθισαν στις θέσεις τους και τα παιδιά άρχισαν να παίζουμε με την Λούση και να βγάζουν φωτογραφίες .

Το κουδούνι όμως χτύπησε και έτσι κάθισαν όλοι στις θέσεις τους για να αρχίσει η  παράσταση.
Με αφορμή ένα θέμα ιδιαίτερο για τα παιδιά, το θέμα των ονείρων τους,  ο μικρός Ερρίκος, οι φίλοι του, μια παρέα από Ονειροπλάστες και Ονειροδημιουργούς, αλλά και η Ονειροκαταστροφέας Φιφή Εφιαλτοπούλου μας οδήγησαν σε ένα περιπετειώδες ταξίδι ως στην Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " Ονειροπολιτεία για να σας πείσουν πως τα παιδικά όνειρα έχουν τεράστια δύναμη και κανείς, ακόμα κι αν προσπαθήσει πολύ, δεν μπορεί να τα καταστρέψει αφού «Τα όνειρα δεν είναι παίξε γέλασε»

Μια πολύ καλή παράσταση, με ονειρικές ερμηνείες και πολύ μουσική  η οποία μας δίνει να καταλάβουμε με τον δικό της τρόπο Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " ότι «τα όνειρά μας είναι πιο ακριβά από όλο το χρυσάφι του κόσμου …»

Στο τέλος της παράστασης τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα και μαζί με την Λούση θέλανε να γνωρίσουν από κοντά τους  τους Ονειροπλάστες και  τους Ονειροδημιουργούς και φυσικά μην ξεχάσουμε και την ΦιΦή…η οποία έγινε η αγαπημένη των παιδιών.

Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " Αφού μιλήσανε όλα τα παιδιά για αρκετή ώρα στην συνέχεια πήραν χαρτιά και μαρκαδόρους και άρχιζαν να ζωγραφίζουν τα δικά τους όνειρα που στην συνέχεια κάνανε δώρο στους Ονειροπλάστες. Μοναδικά όνειρα που μέχρι και οι Ονειροδημιουργοί δεν μπορούσαν να τα φανταστούν!!!

Στην συνέχεια ο Ερρίκος μαζί με την Φιφή εξαφανίστηκαν για λίγο και ξάφνου γέμισε η σκηνή με χιλιάδες μπουρμουλίθρες και το μέρος πραγματικά έμοιαζε ονειρικό!!! Τα παιδιά ξετρελάθηκαν και προσπαθούσαν να μαντέψουν τι έβλεπαν πάνω σε κάθε φούσκα και φυσικά Πρεμιέρα της παράστασης "Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε " να τις πιάσουν…

Μια πολύ όμορφη βραδιά τελείωσε και τα παιδάκια όλο αγωνιά περίμεναν να πέσουν στα κρεβατάκια τους για να δουν τι όνειρο τι έχουν ετοιμάσει για αυτό το βράδυ οι Ονειροδημιουργοι……

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/11/2012 - από τις 18:00 έως τις 20:00