Ποτέ μη γαργαλάς έναν γορίλλα και Το γαϊδουράκι που γκάριζε του Ευγένιου Τριβιζά

Δραματοποιημένη αφήγηση με την ηθοποιό Μαρία Τερζάκη για παιδιά από 4 ετών


1ο μέρος
Ποτέ μη γαργαλάς έναν γορίλλα
Ελάτε να παίξουμε ένα παιχνίδι με εικόνες και να ανακαλύψουμε πόσα πολλά επικίνδυνα πράγματα θα τολμούσαμε να κάνουμε αλλά και να μάθουμε την πιο σπάνια και την πιο σοφή συμβουλή που σας έχουν ποτέ πει.
Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται με διαδραστικά παιχνίδι και ζωντανή μουσική το ξεκαρδιστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά και βοηθάει τα παιδιά να απαντήσουν στην ερώτηση «γιατί πότε μα ποτέ δεν πρέπει να γαργαλάμε έναν γορίλλα».
2ο μέρος
Το γαϊδουράκι που γκάριζε
Το καημένο το γαϊδουράκι είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια μιας κακής μάγισσας που το εκμεταλλεύεται και το βάζει να κάνει ένα σωρό δουλειές. Τι λέτε παιδιά; Να το βοηθήσουμε να σωθεί από τη μάγισσα; Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα διασκεδάσουν παίζοντας ρυθμικά παιχνίδια και τραγουδώντας και θα δώσουν ένα γερό μάθημα στην κακή μάγισσα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

Που:ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ Τ: 211 3003580,

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Εισοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/05/2014 - 12:30