Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πετρούπολης για την περίοδο από 2 έως 6 Ιουνίου

Ακολουθεί ενημέρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πετρούπολης για την περίοδο από 2 έως 6 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό κάντε κλικ στο www.pkdp.gr

Δευτέρα 2 Ιουνίου

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει Ρεσιτάλ Κλασσικής Κιθάρας της Ζωής Κουτσοθοδώρου (τάξη Αντώνη Γιαβρή), με έργα Dowland, Bach, Coste, Villa Lobos, Domeniconi και Τραυλού. Συμμετέχει ο Νίκος Βλαχόπουλος (τάξη Άγγελου Τσαγκαράκη). Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, στη Στέγη Πολιτισμού "Γιάννης Ρίτσος", στις 8 το βράδυ. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το 7ο Δημοτικό Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο", την Δευτέρα 2 Ιουνίου, καιώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Πέτρας (σκηνή Πήτερ Μπρουκ).
Σκηνοθεσία, κοστούμια: Ηρώ Μητρούτσικου, Κοστούμια: Θεοδώρα Σουμαλεύρη, Φώτα, Ήχος: Δημήτρης Αυγέρης

Η Ετήσια Έκθεση του τμήματος Φωτογραφίας που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου αναβάλλεται. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την νέα ημερομηνία.

Τρίτη 3 Ιουνίου

Το 17ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Βραδιά Ονείρων", την Τρίτη 3 Ιουνίου, και ώρα 7 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Βαλτετσίου 25).
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Βλάχου Αγγελική

Τετάρτη 4 Ιουνίου

Το 6ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης (1o τμήμα) παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Ελληνικός Κινηματογράφος", την Τετάρτη 4 Ιουνίου, και ώρα 6:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Αγ. Τριάδας & Κονδύλη).
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου, Αγγελική Τσαπάρα.

Το 10ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Ιστορίες.. με λύκους", την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 6:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Σπάρτης 56).
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κατερίνα Ραυτοπούλου, Αρετή Δελησάββα, Γιώτα Βαγγέλη, Κατερίνα Πεπονούλα

Το 12ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Μ' ένα χάρτινο φεγγάρι.. ταξιδεύω", την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Βαλτετσίου 25).
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Αθανασοπούλου Ασημίνα

Το 14ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης (κλασικό τμήμα) παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.. ", την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Πελοποννήσου & Βορ. Ηπείρου).
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Γιαννακοπούλου Βίκη

Το 2ο Δημοτικό Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Ματίας ο Πρώτος", την Τετάρτη 4 Ιουνίου, και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Πέτρας (σκηνή Πήτερ Μπρουκ).
Διασκευή-διδασκαλία: Μάυ Χάννα, Μουσική: Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Σκηνικά-Κοστούμια: Σύλλογος Γονέων

Πέμπτη 5 Ιουνίου

Το 6ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης (2o τμήμα) παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Ελληνικός Κινηματογράφος", την Πέμπτη 5 Ιουνίου, και ώρα 6:30το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Αγ. Τριάδας & Κονδύλη).
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου, Αγγελική Τσαπάρα.

Το 16ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Με την ανακύκλωση θα γράψεις... ιστορία", την Πέμπτη 5 Ιουνίου, και ώρα 7 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Σουλίου 52).
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Όλγα Σαρλάνη

Το 10ο Δημοτικό Πετρούπολης παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Ο Μικρός Πρίγκηπας", την Πέμπτη 5 Ιουνίου, και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Πέτρας (σκηνή Πήτερ Μπρουκ).
Μετάφραση, Διασκευή: Μίμης Κουγιουμτζής, Σκηνοθεσία:Ελένη Μαρινάκου

Παρασκευή 6 Ιουνίου

Το 7ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης (1o Tμήμα) παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Οι περιπέτειες του Οδυσσέα", την Παρασκευή 6 Ιουνίου, και ώρα 6:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Κέρκης & Αγ. Τριάδας).
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Καϊάφα Μαρία

Το 11ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης (Tμήμα A΄) παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Η γη μας κινδυνεύει", την Παρασκευή 6 Ιουνίου, και ώρα 6:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Αν. Ρωμυλίας & Στ. Ελλάδος).
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Χαρίκλεια Ευθυμιάδη

Το 14ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης (Ολοήμερο Τμήμα) παρουσιάζει στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας, την παράσταση "Παραμύθια να τα φας στο πιάτο...", την Παρασκευή 6 Ιουνίου,και ώρα 7:30 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου (Πελοποννήσου και Βορ. Ηπείρου).
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Κροκιδά Πέπη, Γιώγου Ματίνα

Η Δραματική Σχολή του Δήμου παρουσιάζει μία παρουσίαση πάνω στο έργο του Φ.Γκ. Λόρκα Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα με τίτλο Bernanda.

Θέατρο Πέτρας, στις 9 το βράδυ. Επιμέλεια: Νίκος Καραγέωργος. Είσοδος ελεύθερη

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/06/2014 - 18:30
03/06/2014 - 18:30
04/06/2014 - 18:30
05/06/2014 - 18:30
06/06/2014 - 18:30