Παραμύθια Ντορεμύθια από τον Ευγένιο Τριβιζά στο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Τι μπορεί να μαγειρεύουν ένας δακρυσμένος γιαρμάς, μια φρυγανιά, μια καυτή πιπεριά, ένας κύβος ζάχαρη και μια πατάτα, ενώ η κυρα-Κατίνα λείπει για λίγο από την κουζίνα της; και... μία Πρόσκληση σε Πάρτι Γενεθλίων.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ και ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΝΟΚΕΡΑΚΙ το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι,

Που: στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

1ο μέρος

Ενώ η κυρα-Κατίνα έλειπε για λίγο από την κουζίνα, μια φρυγανιά, μια καυτή πιπεριά, ένας κύβος ζάχαρης, ένας δακρυσμένος γιαρμάς, μια πατάτα που τα δάκρυά της τρέχαν βρύση και η παρέα τους παίρνουν μια κοσμοϊστορική απόφαση. Να δραπετεύσουν από την κουζίνα με έναν ιπτάμενο δίσκο και να ταξιδέψουν στο διάστημα όπου χίλια δυο θαυμαστά και αναπάντεχα τους περιμένουν. Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα παίξουν ένα παιχνίδι ρέμπους. Μέσα από το παιχνίδι των εικόνων γίνονται αφηγητές αλλά και συνταξιδιώτες σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και εκπλήξεις!

2ο μέρος

Ο Ροδόλφος το Ρινοκεράκι σας καλεί στο πάρτι που κάνει για τα πρώτα του γενέθλια! Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα βοηθήσουν το ρινοκεράκι να σβήσει το πεισματάρικο κεράκι της τούρτας του, θα φυσήξουν, θα φταρνιστούν, θα κουβαλήσουν κουβάδες με νερό, θα ξηλώσουν μπανιέρες και, με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο, θα πάρουν ένα μήνυμα για τη σημασία της υπομονής στη ζωή μας η οποία μας γλιτώνει από πολύ σφουγγάρισμα! Αν καταφέρουμε να σβήσουμε με τον Ροδόλφο το κεράκι, τότε θα παίξουμε παρέα ένα ωραίο παιχνιδάκι!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

09/02/2013 - 12:00