Παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Πολυχώρου «Μάνος Λοϊζος»

Στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη «Στα Δύσκολα Μπορούμε Μαζί»,  το Δημοτικό Θέατρο του Πολυχώρου «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245) θα φιλοξενήσει δυο παραστάσεις Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ.

Αντί εισιτηρίου όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα μπορούν να φέρνουν μια σακούλα με τυποποιημένα προϊόντα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι).

Τα προϊόντα θα διατεθούν στις αδύναμες οικογένειες της πόλης μας  που έχει καταγράψει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η εθελοντική δράση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη σχεδιάστηκε με σκοπό να ωφελήσει τους πολίτες του δήμου μας. Πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός αποτελεί μια βασική έκφραση των ανθρωπίνων σχέσεων και ως μορφή κοινωνικής συμπεριφοράς, δημιουργεί δεσμούς εμπιστοσύνης και κοινωνικής συνοχής , συμβάλλει επίσης τόσο στη προσωπική ανάπτυξη όσο και στην αίσθηση κοινής ταυτότητας των ανθρώπων που συμμετέχουν.

Στις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που ζούμε, η έννοια του εθελοντισμού έχει πλέον το χαρακτήρα επιτακτικής ανάγκης, αφού με την βοήθεια των εθελοντών, θα μπορέσουμε να στηρίξουμε αφ’ ενός ζωτικής σημασίας δράσεις του δήμου, αφ’ ετέρου εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και θα αποδείξουμε ότι ζούμε και λειτουργούμε σε μια κοινωνία αλληλεγγύης.

Ο Εθελοντισμός είναι ο δείκτης τού πολιτισμού μιας κοινωνίας. Η προσφορά εθελοντικής εργασίας έχει πολλά πεδία δράσης όπως το περιβάλλον, η υγεία, η κοινωνική αλληλεγγύη, η δωρεά αίματος.

Εάν επιθυμείς να ενταχθείς στην ομάδα εθελοντών του Δήμου μας συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντή που θα βρείς παρακάτω εθελοντή και στη συνέχεια αφού τη συμπληρώσεις μπορείς:

1. Να έρθεις απευθείας στο πρώην Δημαρχείο του Ρέντη στην οδό Μπιχάκη 8, Άγ. Ι. Ρέντης Τ.Κ. 182.33 (2ος όροφος, γραφείο Δημάρχου) ή να τη στείλεις ταχυδρομικώς
2. Να τη στείλεις με φαξ στο νούμερο 210.48.15.676
3. Να τη στείλεις με αίτηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 

Email: koinoniki_politiki@nikaia-rentis.gov.gr


Δραστηριοποιήσου στον τομέα που σε εκφράζει περισσότερο και συνέβαλε και εσύ στην αλλαγή των συνθηκών ζωής για όλους μας.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/10/2014 - 18:00
26/10/2014 - 18:00