ΠΑΙ - ΖΩΝΤΑΣ Με τα χρώματα της Ίριδας την άνοιξη στο Μαγικό Αερόστατο ( Θεσσαλονίκη)

Ένα τρίωρο εργαστήρι, εμπνευσμένο από τα χρώματα της Ίριδας, την Άνοιξη και τα παιδιά! Το απολαύσαμε το Μάρτιο και το ανανεώσαμε για το Μάιο!

Όσοι φίλοι δεν προλάβατε τη συμμετοχή σας στην πρώτη μας συνάντηση με τα χρώματα της Ίριδας, κλείστε τη θέση σας άμεσα για το ραντεβού του Μαϊου.

Αλλά και όσοι ήρθατε και ζήσαμε μαζί εκείνο το μοναδικό τρίωρο πρέπει να ξέρετε ότι το ΠΑΙ-ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ανανεώθηκε!!Θα βρεθούμε στα μέσα της Άνοιξης, με καινούρια διάθεση, χαμόγελα, ιδέες και εκπλήξεις!

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για νέες χρωματιστές εμπειρίες!

Λίγα λόγια για το εργαστήρι.

Τα χρώματα υπάρχουν παντού γύρω μας, στη φύση, στα ρούχα, στους τοίχους του σπιτιού, στο φαγητό που τρώμε ακόμη και στη διάθεση μας. Μέσα σ'αυτήν τη συντροφιά θα συνειδητοποιήσουμε τα χρώματα στη ζωή μας και το ρόλο τους σ'αυτήν!

Τα παιδιά σ'αυτό το εργαστήρι θα παίξουν πολλά παιχνίδια: θεατρικά παιχνίδια, δραστηριότητες ετοιμότητας και παρατηρητικότητας - ατομικές ή ομαδικές (σε ένα πλήρως μη ανταγωνιστικό περιβάλλον) θα ζωγραφίσουν παρατηρώντας τη σχέση τους με το κάθε χρώμα και μαθαίνοντας γι'αυτά,θα φάνε ένα ειδικά σχεδιασμένο - πολύχρωμο (φρουτένιο) απογευματινό. Έτσι θα έρθουν σε μια πιο συνειδητή και χαρούμενη σύνδεση με τη σωστή διατροφη, η οποία προδιαγράφεται να συνεχιστεί και στην υπόλοιπη ζωή της οικογένειας μέσα από ένα μικρό και χρήσιμο δωράκι που θα πάρουν οι συμμετέχοντες. Επίσης τα παιδιά σ'αυτό το τρίωρο θα ασκηθούν μέσω της παιδικής yoga και της partner yoga σε μια ξεχωριστά χρωματιστή πρακτική. Τέλος θα φτιάξουν τα δικά τους σπιτικά - φυσικά χρώματα και θα ζωγραφίσουν με έμπνευση τη φύση και την Άνοιξη. Το κάθε παιδί μπορεί φεύγοντας να πάρει τα χρώματα του, για να συνεχιστεί η διασκέδαση και στο σπίτι.

Ελάτε με άδεια χέρια γιατί θα φύγετε με γεμάτα!

Το μόνο που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά είναι άνετα ρούχα και αυγοθήκες(που να αντιστοιχούν σε 7 ή και περισσότερα αυγά)τα υπόλοιπα τα έχουμε κανονίσει εμείς για εσάς και τα παιδιά σας!

Κλείνοντας το εργαστήρι αυτό, υπάρχει κι ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους. Δεν ξεχνάμε τους γονείς και τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, έτσι προσφέρεται δωρεάν μια χαλάρωση στην όμορφη συντροφιά των παιδιών και των γονέων.

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τ:23130 25119

Μαγικό Αερόστατο
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ. Κορομηλά)
Τ:23130 25119
www.magiko-aerostato.gr
info@magiko-aerostato.gr

 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ/παιδί Πραγματοποιείται έκπτωση 10% , για τη συμμετοχή 2 παιδιών(είτε είναι αδέρφια, είτε φίλοι) Πραγματοποιείται έκπτωση 20% , για τη συμμετοχή τριών και παραπάνω παιδιών

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/05/2014 - από τις 17:30 έως τις 20:30