Ο Χάρολντ και τα μωβ κραγιόνια του

Αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11:30 το πρωί έρχεται στο Εργαστήρι ο Χάρολντ και τα μωβ κραγιόνια του!!

Ο Χάρολντ και τα μωβ κραγιόνια, είναι μια δίωρη δράση που στηρίζεται στο βιβλίο του Crockett Johnson. Χρησιμοποιώντας την τεχνική της συναφήγησης, της δραματοποίησης, του θεατρικού παιχνιδιού και διάφορες μορφές τέχνης (ζωγραφική, γλυπτική και κολλάζ ) η δράση αυτή γίνεται όχημα για ένα ταξίδι στην φαντασία, ένα ταξίδι έκφρασης και δημιουργίας, ένα ταξίδι χαράς και έμπνευσης για παιδιά από 3 ετών.


«Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Χάρολντ, και ήθελε να πάει μια βόλτα στο φεγγαρόφωτο… Όμως δεν είχε φεγγάρι. Και ο Χάρολντ χρειάζονταν ένα φεγγάρι για να πάει βόλτα στο φεγγαρόφωτο. Τι να κάνω σκέφτηκε; Μήπως αφού δεν έχει φεγγάρι να φτιάξω εγώ ένα δικό μου; Ο Χάρολντ με ένα μωβ κραγιόνι και την φαντασία του δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο με δάση, δράκους, σκαντζόχοιρους και τάρανδους. Όταν κουράζεται από την μεγάλη του περιπέτεια πρέπει να βρει τρόπο να γυρίσει στο σπίτι του». Αλλά πώς;

Πρέπει να στήσουμε το σκηνικό μας!, Πρέπει να βρούμε τα κουστούμια μας! Χρειαζόμαστε μουσική και φαντασία και οπωσδήποτε…. Ένα μωβ κραγιόνι!

Εμψυχώνουν: Έφη Γεωργάκη ηθοποιός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Ιωάννα Βασιλειάδου, παιδαγωγός και εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής. Διάρκεια: 2 ώρες.

Εργαστήρι μελέτης της παιδικής ηλικίας, ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΙΛΗΜΟΝΟΣ 3 (κάθετος ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΟΣ Φιλήμονος), πίσω από την αμερικανική πρεσβεία, μετρό Αμπελόκηποι ή μέγαρο μουσικής.

Που: Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας , Ιωάννου Φιλήμονος 3, Αθήνα

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Συμμετοχή 12 ευρώ (10 για αδέλφια ή παρέες 3 παιδιών και πάνω). Κρατήστε εγκαίρως θέση στο τηλ. 211-4051903.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/04/2014 - από τις 11:30 έως τις 13:30