Ο ΦΑΛΤΣΟΣ ΝΑΝΟΣ στο Μεταίχμιο

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση  με αφορμή το βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή  Ο ΦΑΛΤΣΟΣ ΝΑΝΟΣ

Που: ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Στον κόσμο των τραγουδιστών ζούνε γίγαντες βαρύτονοι και καλικάντζαροι τενόροι, νεράιδες υψίφωνες και μάγισσες της μοντέρνας μουσικής. Κι όλοι τους τραγουδάνε με κέφι και με μπρίο. Ένας μόνο, ένας νάνος φάλτσος, δεν τολμάει να ανοίξει το στόμα του, γιατί ντρέπεται πολύ.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή Ο ΦΑΛΤΣΟΣ ΝΑΝΟΣ το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Η Ράνια Μπουμπουρή σας περιμένει για να βρούμε όλοι μαζί τρόπους ώστε να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει την ντροπή του και να λύσει το πρόβλημά του. Θα ακούσετε μια πολύ γλυκιά και καθόλου «φάλτσα» ιστορία για την αισιοδοξία, την υπομονή και την επιμονή! Με μπουζούκι και κιθάρα μην χάσετε τον διαγωνισμό φαλτσαδούρας που θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο! Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

Το βιβλίο ανήκει στη νέα σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο Μικρές καληνύχτες που περιλαμβάνει ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά για τη δύσκολη γλυκιά ώρα της καληνύχτας. Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/01/2013 - 12:00