"Ο γύρος του κόσμου σε 90' " θεατρικό παιχνίδι στο Astir Palace Resort

Η δημιουργική ομάδα Ονειροποιοί που ξέρει να ζωντανεύει παραμύθια... επιστρέφει ξανά στο Astir Palace Resort το Σάββατο 4 Νοεμβρίου παρουσιάζοντας τον «Γύρο του κόσμου σε 90 λεπτά».

Στο ταξίδι αυτό θα επισκεφτούμε και τις 5 ηπείρους χρησιμοποιώντας όλα τα μεταφορικά μέσα. Θα γνωρίσουμε διαφορετικές χώρες, θα παίξουμε και θα μεταμορφωθούμε, θα διαλέξουμε τους ρόλους μας και θα φτιάξουμε τις δικές μας θεατρικές ιστορίες που θα μας ταξιδέψουν σε όποιο μέρος της γης ονειρευόμαστε. Όλοι μαζί θα ζήσουμε μια περιπέτεια γεμάτη μαγεία, με μουσικές, αντικείμενα, αξεσουάρ που θα μας ταξιδέψουν από τη μια άκρη του πλανήτη ως την άλλη σε 90 λεπτά.

Το θεατρικό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με τη προσωπική πινελιά του κάθε παιδιού που εκφράζει τη φαντασία και τα συναισθήματά του μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και ένα εικαστικό αποτέλεσμα.

Για άλλη μια φορά η ομάδα ΟΝΕΙΡΟΠΟΙΟΙ περιμένει εσάς, τους μικρούς της φίλους, να ταξιδέψουν με μαγικά χαλιά, να παίξουν παιχνίδια θησαυρού, να φανταστούν ιστορίες, να δημιουργήσουν μαγικές συνταγές, να πάρουνε ρόλους και να ζήσουνε περιπέτειες!

Μην χάσετε το μαγικό αυτό ταξίδι στην χώρα του θεατρικού παιχνιδιού!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Υπεύθυνη θεατρικού παιχνιδιού: Έρρικα Μακρή

Εικαστικά: Έλενα Πασχάλη

και η ομάδα των Ονειροποιών (ηθοποιοί και εμψυχωτές).

Που: ASTIR PALACE RESORT, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90’

 

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Οι θέσεις λόγω της διαδραστικότητας του παιχνιδιού είναι περιορισμένες.

Κρατήσεις: 210 8901528, 210 8901795 697 4267461

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10 €

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/11/2013 - από τις 16:00 έως τις 17:30