Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες στην Θεσσαλονίκη

Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για σεζόν 2012-2013 με υπερηφάνεια παρουσιάζει το παγκόσμιο λογοτεχνικό αριστούργημα του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» σε θεατρική απόδοση ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ & σκηνοθεσία ΚΩΣΤΑ ΓΑΚΗ (βραβείο Δημήτρης Χόρν 2005)

Αμφιθέατρο Σίβηρης - Φεστιβάλ Κασσάνρας
Κυριακή 28 Ιουλίου 2013


Τιμη Εισιτηρίου: 8€(προπώληση0, 10€(ταμείο)
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ - Εισιτήρια Προπωλούνται

Ο Θίασος του Γιάννη Χριστόπουλου το καλοκαίρι του 2013 θα παρουσιάσει

το λογοτεχνικό αριστούργημα του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» μία παράσταση η οποία ανεβαίνει από ένα θίασο με αξιόλογούς ταλαντούχους ηθοποιούς, και την εμπνευσμένη σκηνοθετική καθοδήγηση του ΚΩΣΤΑ ΓΑΚΗ.

Οι μικροί μας φίλοι θα "ταξιδέψουν" με Ατμόπλοιο, Ατμοτρένο, Αερόστατο, που φτιάχνουν οι ηθοποιοί, θα δουν πολλά σκηνικά, θα εντυπωσιαστούν με τα 30 κοστούμια και τις υπέροχες κατασκευές που δίνουν μοναδική ατμόσφαιρα στη παράσταση!

Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, "παίζοντας" διαδραστικά με τους μικρούς θεατές οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνορους τόπους, παράξενους λαούς!

Μία παράσταση, που ταξιδεύει σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, είναι έτοιμη να σας ταξιδέψει σε όλο τον ΚΟΣΜΟ!

Κλείστε λοιπόν θέση στο πιο συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι που ζήσατε ποτέ!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
"Είμαστε στο 1872 σε μία εποχή που το αεροπλάνο και το αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμα εφευρεθεί, ο Φιλέας Φόγκ, ένας ιδιόρρυθμος Άγγλος αριστοκράτης, στοιχηματίζει είκοσι χιλιάδες λίρες ότι μπορεί να κάνει το "ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ" !!!
Έτσι λοιπόν ξεκινάει μαζί με τον υπηρέτη του τον Πασπαρτού ένα περιπετειώδες ταξίδι, στο οποίο όμως θα αντιμετωπίσει και απίστευτους κινδύνους..."

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωμοδίκης Κλείτος, Κουλουμπή Βασιλική, Κουνέλας Κωστας, Κουτούγκου Κατερίνα, Κρήτος Γιώργος, Παπακωνσταντίνου Ιωάννα.
Σκημοθεσία-Μουσική ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΚΗΣ, Θρατρική Απόδοση ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,
Κοστούμια ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, Κινησιολογία ΕΛΕΝΑ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ,
Σκηνογραφία ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΡΟΥ, Κατασκευές σκηνικών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥ

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

8€ (προπώληση), 10€ (ταμείο)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/07/2013 - 21:15