Οι XANA ZOO του Μάνου Βαφειάδη στη Θεσσαλονίκη

Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Μαρία μαζί με την "Αγελάδα", τον "Φαταούλα", τον "Παπαγάλο" και όλη την υπόλοιπη θεότρελη παρέα θα βρεθούν στο ΡΑΔΙΟ CITY για ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και περιμένουν τους φίλους τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη!

H δημοφιλής παράσταση του Μάνου Βαφειάδη σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη

Που; ΡΑΔΙΟ CITY, Παρασκευοπούλου & Βασιλίσσης Όλγας 11, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (στις 12.00 το μεσημέρι και στις 7.00 το απόγευμα)

 

Από την πρώτη στιγμή, οι Xana Zoo "κλέβουν" τις εντυπώσεις και τις καρδιές μικρών και μεγάλων, παρασύροντας όλους στον μαγικό κόσμο του Μάνου Βαφειάδη, που χρόνια τώρα μας διασκεδάζει και μας ψυχαγωγεί με τους φανταστικούς του ήρωες και τις περιπέτειές τους.

Η παρέα των Xana Zoo δίνει το σύνθημα και όλοι, μικροί και μεγάλοι, γίνονται μια αγαπημένη παρέα. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τραγούδι, παιχνίδι και χορό.

Με ζωηρά φώτα και χαρούμενη μουσική θα ακολουθήσουν τις χορογραφίες, που οι αγαπημένοι τους Xana Zoo θα τους δείξουν, θα ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες και θα τραγουδήσουν μαζί με το αγαπημένο τους συγκρότημα!

Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive βασικά παιδαγωγικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα χορευτικά βήματα του flamenco και της disco και παράλληλα τον αλληλοσεβασμό, όταν όλοι μαζί "μαλώνουν" τον "Φαταούλα" και αποφασίζουν να μην γίνουν ποτέ τους ..."αρπάχτρες".
 

Μια ξεχωριστή στιγμή της παράστασης είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια.

Ο Βασίλης κατευθύνει τα κορίτσια και η Μαρία τα αγόρια.
Η έκπληξη έρχεται, όμως, από την Τερέζα, όταν προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι και τους γονείς.

Oι Xana Zoo ερμηνεύουν, επίσης, τα τραγούδια τους, αφιερωμένα στην "Καλύτερη Μαμά του Κόσμου", στον Μπαμπά, στον Παππού αλλά και στην Γιαγιά, που είναι χίπισσα! Φυσικά δεν λείπει ο ξέφρενος χορός με την "Κατσίκα", την "Καμήλα", τον "Αστακό" και την "Αγελάδα".
Μεγάλο σουξέ έχει και ο "Βάτραχος" που ζητά απεγνωσμένα από την Τερέζα να του δώσει ένα φιλάκι για να γίνει Πρίγκιπας!

Oι  Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη, το συγκρότημα που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε  από το παιδικό - και όχι μόνο- κοινό, θα βρεθεί στο ΡΑΔΙΟ CITY στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική εμφάνιση το
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Μια πολύ δροσερή, κεφάτη και διασκεδαστική παράσταση που θα λατρέψετε και που δεν πρέπει να χάσετε!

Για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά!

 

Πρώτη παράσταση: 12 το μεσημέρι,

Δεύτερη παράσταση: 7 το απόγευμα

Τηλ.: 2310 824970, 2310 819153, 6944102693
 

Σημεία Προπώλησης

ΙΑΝΟΣ, ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ

e-ticket: www.viva.gr

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Προπώληση εισιτήριων: 10 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/09/2013 - 12:00