"Οι μικρές καληνύχτες" στον ΙΑΝΟ από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

''Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια.

Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Μία νέα σειρά για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Οι συγγραφείς θα είναι εκεί για να αφηγηθούν και να ζωγραφίσουν τις ιστορίες και όλοι μαζί να παίξουμε με τους ήρωες...''

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν "Το νόστιμο ποντίκι" της Σοφίας Ζαραμπούκα από τη σειρά Εικονογραφημένα βιβλία/ Μικρές καληνύχτες. Υπάρχουν γάτες που πιάνουν φιλίες με ποντίκια; Και με σκυλιά; Ποντίκια που τρώνε μαρμελάδα και κάνουν μπάνιο στη λιακάδα; Υπάρχουν ποντίκια με φτερά; Ποντίκια που ζούνε σε κλουβιά; Ποντίκια ευγενικά και καλομαθημένα, που ζουν με τους φίλους τους αγαπημένα;

Ελάτε στον ΙΑΝΟ την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012, στις 18:00 και παρέα με την Σοφία Ζαραμπούκα σε μια όμορφη διαδραστική αφήγηση θα σας λύσουμε όλες τις απορίες!!!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/12/2012 - 18:00