Οι εκδόσεις METAIXMIO γιορτάζουν την Ημέρα της Γυναίκας χαρίζοντας βιβλία της νέας τους Χρυσής σειράς!( για τις Μαμάδες)

Σας περιμένουν το Σάββατο 8 Μαρτίου σε εννέα διαφορετικά σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο και αποκτήσετε εντελώς δωρεάν δυνατές ιστορίες για μεγάλους έρωτες που θα σας ταξιδέψουν και θα σας κάνουν να ξαναπιστέψετε στην αγάπη!

H Danielle Steel, η Nora Roberts, ο Nicholas Sparks, η Jennifer Crusie, η Mary Higgins-Clark, οι πιο πολυδιαβασμένοι συγγραφείς ροµαντικών ιστοριών παγκοσµίως με εκατοµµύρια αναγνώστριες, έρχονται για να σας κλέψουν την καρδιά.

Γνωρίστε πρώτες τη νέα μας Χρυσή σειρά!

Σας περιμένουν από τις 12 το μεσημέρι στα ακόλουθα σημεία:

1. Εμπορικό κέντρο The Mall, Μαρούσι

2. Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Μαρούσι

3. Hondos Center Ομόνοιας

4. Hondos Center Γλυφάδας

5. Hondos Center Πειραιά

6. Hondos Center Καλλιθέας

7. Hondos Center Περιστερίου

8. Ηondos Center στο εμπορικό Κέντρο Απολλώνια Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη

9. Hondos Center, Ηράκλειο Κρήτης

Aναζητήστε τα κορίτσια του Μεταίχμιου στις κεντρικές εισόδους των καταστημάτων και αποκτήστε πρώτες τα βιβλία, πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους στα βιβλιοπωλεία (17 Μαρτίου). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσες δεν έχετε την ευκαιρία να βρίσκεστε στα συγκεκριμένα σημεία, μην ανησυχείτε! Συντονιστείτε την ίδια μέρα:

- στον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3. Από τις 14.00 το μεσημέρι ο Μάκης Πουνέντης θα παρουσιάζει σε μία αποκλειστική εκπομπή τη νέα μας Χρυσή σειρά και θα κληρώσει στις ακροάτριες 300 δωρεάν βιβλία.

- στον ραδιοφωνικό σταθμό Velvet 96,8 από όπου επίσης θα κληρωθούν 100 δωρεάν αντίτυπα.

- στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV, όπου καθημερινά έως και τις 14 Μαρτίου η παρουσιάστρια Ιωάννα Λίλλη θα κληρώνει δωρεάν βιβλία από την εκπομπή της Όλα καλά (19.00-20.30) .

Παρουσίαση βιβλίων

DANIELLE STEEL

Έρωτας εξ αποστάσεως

Έχουν κάθε λόγο να είναι χώρια. Έχουν κάθε λόγο να είναι µαζί.

Χάρη στο αλάθητο ένστικτό της, την επιχειρηματική της ιδιοφυΐα και την εργατικότητά της, η ατρόμητη Τίμι μέσα σε δύο δεκαετίες έχτισε μια διεθνή αυτοκρατορία στον χώρο της μόδας. Όμως η επιτυχία της δεν μπορεί να σβήσει τα τραύματα του παρελθόντος. Πάντα πρόθυμη να διακινδυνεύσει στη δουλειά, μια γυναίκα με κρυμμένα μυστικά, ποτέ δεν διακινδυνεύει την καρδιά της.

Όλα θα ανατραπούν όταν στο Παρίσι, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, θα γνωρίσει έναν γοητευτικό Γάλλο. Στην αρχή είναι απλώς ασθενής και γιατρός, στη συνέχεια γίνονται στενοί φίλοι… Οι δρόμοι τους χωρίζουν αναγκαστικά καθώς η Τίμι πρέπει να επιστρέψει στο Λος Άντζελες, θα χωρίσουν όμως και οι καρδιές τους; Έχουν τη γενναιότητα να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται;

H ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Danielle Steel είναι η πιο πολυδιαβασµένη συγγραφέας στον κόσµο. Έχει γράψει περισσότερα από 80 µυθιστορήµατα που κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες και έχουν πουλήσει πάνω από 800.000.000 αντίτυπα. Έχει λάβει πολλές τιµητικές διακρίσεις και βραβεία, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο εξωτερικό. Έχει εννέα παιδιά και ζει µεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Παρισιού.

Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στο προσωπικό της site: www.daniellesteel.com

NORA ROBERTS

Δεύτερη ευκαιρία

Υπάρχει και ο δεύτερος µεγάλος έρωτας.

Εκείνος θέλει να τη φιλήσει από τότε που ήταν δεκάξι.

Ο αρχιτέκτονας Μπέκετ Μοντγκόµερι είναι η ψυχή της ανακαίνισης ενός ιστορικού πανδοχείου στην αµερικάνικη κωµόπολη Μπούνσµπορο. Εκτός όµως από το µεγάλο αυτό όνειρο που έχει αναλάβει να κάνει πραγµατικότητα µαζί µε τα αδέρφια και την εκκεντρική του µητέρα, τον απασχολεί και κάτι ακόµα: η Κλερ…

Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα ξαναγαπήσει ποτέ.

Η Κλερ, χήρα, µητέρα τριών αγοριών και ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου απέναντι από το πανδοχείο, δεν έχει καιρό για έρωτες. Όµως η µεταµόρφωση του πανδοχείου τη µαγνητίζει και ανακαλύπτει ότι θέλει να ρίξει µια µατιά… τόσο στο κτίριο, όσο και στον άντρα πίσω από αυτό.

Και οι δυο τους θα έχουν µια δεύτερη ευκαιρία.

Η μεγάλη κυρία του αισθηματικού μυθιστορήματος σε μια τριλογία που θα σας κάνει να ξαναπιστέψετε στην αγάπη.

H ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Nora Roberts, η «αγαπηµένη συγγραφέας της Αµερικής» σύµφωνα µε το περιοδικό New Yorker, γεννήθηκε το 1950 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Ύστερα από µια σύντοµη καριέρα ως γραµµατέας, ξεκίνησε να γράφει κατά τη διάρκεια µιας χιονοθύελλας, έχοντας αποκλειστεί από το χιόνι στο σπίτι µε τα δυο της παιδιά. Από τότε αφοσιώθηκε στη συγγραφή. Έχει γράψει πάνω από 190 µυθιστορήµατα και έχει πουλήσει πάνω από 400.000.000 αντίτυπα, ενώ θεωρείται ζωντανός θρύλος του αισθηµατικού µυθιστορήµατος.

Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στο προσωπικό της site: www.noraroberts.com

Δείτε βίντεο με τη συγγραφέα να μιλάει για το βιβλίο της: https://www.youtube.com/watch?v=N0goPw2vjHQ

NICHOLAS SPARKS

Το τελευταίο τραγούδι

Η αγάπη έχει τη δική της µουσική.

Η ζωή της Βερόνικα «Ρόνι» Μίλερ ανατράπηκε όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο και ο πατέρας της μετακόμισε. Τρία χρόνια αργότερα, αποξενωμένη από τον πατέρα της, θα αναγκαστεί από τη μητέρα της να περάσει το καλοκαίρι μαζί του. Πεισμωμένη και ατίθαση, η Ρόνι αντιστέκεται στις προσπάθειές του να την πλησιά­σει κι απειλεί να επιστρέψει σπίτι πριν τελειώσουν οι διακοπές. Μα σύντομα η Ρόνι γνωρίζει τον Γουίλ και ανακαλύπτει ότι τον ερωτεύεται, ανοίγοντας την καρδιά της στον μεγαλύτερο πόνο και τη μεγαλύτερη ευτυχία που έχει νιώσει ποτέ.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Nicholas Sparks είναι ο συγγραφέας των The notebook (Το σηµειωµατάριο – ελληνική έκδοση: Οι σελίδες της ζωής µας), Μessage in a bottle (Μήνυµα σε µπουκάλι – ελληνική έκδοση: Χαµένες αγάπες) και A walk to remember (ελληνική έκδοση: Απρόσµενος έρωτας), που µπήκαν όλα στη λίστα των µπεστ σέλερ των New York Times, µεταφράστηκαν σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έγιναν µεγάλες κινηµατογραφικές επιτυχίες. Με περισσότερα από 89.000.000 αντίτυπα των βιβλίων του σε κυκλοφορία, είναι ένας από τους πιο αγαπηµένους συγγραφείς του κόσµου, αριστοτέχνης των ιστοριών αγάπης.

Περισσότερα για τον συγγραφέα και τα βιβλία του θα βρείτε στο προσωπικό του site: nicholassparks.com

Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WwLmQqRanvM

JENNIFER CRUSIE

Τρελός για σένα

Ένα σκυλί (κι ένα φιλί) αρκεί.

Η ζωή της Κουίν Μακένζι μοιάζει να είναι τακτοποιημένη: τα έχει με ένα καλό παιδί, έχει μια καλή δουλειά, οικογένεια και φίλους που την αγαπούν… Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Με αφορμή ένα αδέσποτο σκυλί που θα θελήσει να υιοθετήσει, όλα θα βγουν στην επιφάνεια: η πλήξη της στην τωρινή της σχέση, η πίεση του να είναι πάντα η «σωστή», ο ανεκδήλωτος έρωτάς της για τον πρώην άντρα της αδελφής της, ο οποίος ξαφνικά επιχειρεί να τη φιλήσει… Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει όμως; Τον σκύλο; Τον άντρα από το παρελθόν; Ή απλώς την ελευθερία να κάνει τις δικές της επιλογές;

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η καριέρα της Jennifer Crusie, της βασίλισσας του ρομάντζου, ξεκίνησε… κατά λάθος: µελετώντας τις διαφορές στη γραφή µεταξύ ανδρών και γυναικών για το διδακτορικό της. ∆εν κατάφερε ποτέ να φτάσει στα αντρικά µυθιστορήµατα, γιατί τα γυναικεία τής άρεσαν πάρα πολύ, έτσι αποφάσισε να γράψει τα δικά της. Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε το 1993. Από τότε έχει γράψει πάνω από 15 βιβλία που φιγουράρουν στις λίστες µπεστ σέλερ των New York Times, USA Today και του Publishers Weekly και έχει µεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες, ενώ έχει λάβει δύο φορές το βραβείο Rita (Βραβείο της Ένωσης Συγγραφέων Ροµαντικών Βιβλίων).

Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στο προσωπικό της site: www.jennycrusie.com

MARY HIGGINS-CLARK

Ένοχη νύχτα

Μυστικό κρυµµένο στις στάχτες

Μια νύχτα θα σταθεί η αφορμή για να ανατραπεί η ζωή δύο αδελφών, της Κέιτ και της Χάνα Κόνελι, όταν μια έκρηξη καταστρέφει ολοσχερώς την οικογενειακή επιχείρηση που διευθύνει ο πατέρας τους. Στις στάχτες κρύβονται πολλές υποψίες και ερωτηματικά… Επρόκειτο για εμπρησμό; Τι δουλειά είχε εκεί η Κέιτ μαζί με τον Γκας, συνταξιοδοτημένο πλέον εργαζόμενο της επιχείρησης, τη νύχτα της έκρηξης;

Τώρα ο Γκας είναι νεκρός, η Κέιτ σε κώμα, και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις· ούτε να προειδοποιήσει ότι κάποιος, έτοιμος ακόμα και για φόνο, μπορεί απλώς να καλύπτει τα ίχνη του…

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Mary Higgins-Clark γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1929. Έχει γράψει περισσότερα από πενήντα µυθιστορήµατα, συλλογές διηγηµάτων, καθώς και σενάρια. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 80.000.000 αντίτυπα µόνο στις ΗΠΑ και έχουν σηµειώσει µεγάλη διεθνή επιτυχία, χαρίζοντάς της τον τίτλο της βασίλισσας του σασπένς. Έχει λάβει πολλές τιµητικές διακρίσεις, ενώ είναι επίτιµη διδάκτωρ του Πανεπιστηµίου Φόρνταµ και άλλων δεκαπέντε εκπαιδευτικών ιδρυµάτων.

Περισσότερα για τη συγγραφέα και τα βιβλία της θα βρείτε στο προσωπικό της site: www.maryhigginsclark.com

 

 

info box

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/03/2014 - 12:00