To Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα στο 4th Athens Open Air Film Festival (Είσοδος Ελεύθερη)

Ένα από τα καλύτερα φιλμ κινουμένων σχεδίων στο 4ο Athens Open Air Film Festival!  Το Athens Open Air Film Festival, μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων, πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το καλοκαίρι του 2014 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), και αποκαλύπτει μέσω της κινηματογραφικής ματιάς κρυμμένες οάσεις της πόλης!   

Που; Πλατεία Μεσολογγίου (Παγκράτι)

Από το πρόγραμμα του φεστιβάλ δε θα μπορούσε να λείψει και ένα από τα καλύτερα φιλμ κινουμένων σχεδίων της χρονιάς, «To Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» που θα προβληθεί την Πέμπτη 26 Ιουνίου στην Πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι.

Οι μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι των κινουμένων σχεδίων θα ταξιδέψουν στην Αφρική, μέσα από τις αφηγήσεις του σοφού γέροντα στα παιδιά του χωριού για την ιστορία του Μάκι. Ο Μάκι είναι ένα μικρό αγόρι που ξεφεύγει απ' τα δίχτυα των δουλεμπόρων και γίνεται κολλητός με μια καμηλοπάρδαλη, τη Ζαράφα. Όταν όμως η Ζαράφα αιχμαλωτίζεται για να δοθεί στον Γάλλο βασιλιά ως δώρο, τότε ο Μάκι βάζει ως σκοπό της ζωής του να την ελευθερώσει και ταξιδεύει πάνω σε ένα αερόστατο μέχρι το Παρίσι για να τη βρει.

Συγκινητικό και φτιαγμένο από το υλικό των παιδικών ονείρων, «Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» και οι εικόνες του μαγεύουν το κοινό, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Σκηνοθεσία: Ρεμί Μπενζανσόν, Ζαν Κριστόφ Λι

Έτος: 2012

Διάρκεια: 75'

Όλες οι προβολές του φεστιβάλ πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ & www.visitgreece.gr.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στο www.cinemag.gr και στις σελίδες μας facebook/twitter.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ:

Το Athens Open Air Film Festival εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2011, διοργανώνοντας υπαίθριες κινηματογραφικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με φόντο τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Αττικής και απρόσμενους χώρους, που αναδεικνύουν το αστικό τοπίο (πλατείες, πάρκα, πεζόδρομοι κ.α) αλλά και «ιστορικούς» θερινούς κινηματογράφους της πόλης.

Το φεστιβάλ σε αριθμούς:

-           πάνω από 30.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει εκδηλώσεις του φεστιβάλ

-           πάνω από 60 ταινίες έχουν προβληθεί

-           πάνω από 35 χώροι έχουν μεταμορφωθεί σε θερινούς κινηματογράφους


το μεγάλο ταξίδι της ζαράφα / zarafa - trailer από NyxtesPremieras

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

H είσοδος είναι ελεύθερη και η προβολή θα ξεκινήσει στις 21.00, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/06/2014 - 21:00