Μαμά, θα κάνω μπάντα από τους Burger Project στον «Ελληνικό Κόσμο»

Μετά από τα συνεχή sold out, το «Μαμά θα κάνω μπάντα» και οι Burger Project ανεβαίνουν ξανά  στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου»  για τέσσερις μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές 27 Ιανουαρίου, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου στις 16:00, για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση των μικρών μας φίλων!

Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς για παιδιά, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και να τους διασκεδάσουν!

Μαμά, θα κάνω μπάντα από τους Burger Project στον «Ελληνικό Κόσμο»

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

www.burgerproject.gr

www.facebook.com/theburgerproject

www.hellenic-cosmos.gr

Κυριακές 27 Ιανουαρίου, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 16:00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Ηλικία: από 2 έως 102!

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ παιδιά – 5 ευρώ ενήλικοι

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

 

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος)

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

 

Λίγα λόγια για τον «Ελληνικό Κόσμο»

Ο «Ελληνικός Κόσμος», το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (www.hellenic-cosmos.gr), εγκαινιάστηκε το 1998 και κλείνει φέτος 15 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Στο διάστημα αυτό ο «Ελληνικός Κόσμος» έχει αναδειχθεί ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα σε επισκέψεις μαθητών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, έχει καθιερωθεί ως ένα υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο και μουσείο, όπου μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από διαδραστικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, περιηγήσεις Εικονικής Πραγματικότητας και ντοκιμαντέρ, συνδυάζοντας άρτια την ιστορική πληροφορία με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές. Το Δεκέμβριο του 2006 εγκαινιάστηκε η «Θόλος», το νέο υπερσύγχρονο θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, ενώ το Μάρτιο του 2008 ξεκίνησε τη λειτουργία του το «ΘΕΑΤΡΟΝ».

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ παιδιά – 5 ευρώ ενήλικες

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/01/2013 - 16:30
03/02/2013 - 16:30
10/02/2013 - 16:30
17/02/2013 - 16:30