ΚΙΝΟΥΜΕ παιδιά! Family YOGA για μικρούς και μεγάλους ( Θεσσαλονίκη)

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου σας προσκαλούν στο ΚΙΝΟΥΜΕ σε ένα διαφορετικό εργαστήριο: αυτή τη φορά συμμετέχουν και οι μεγάλοι μαζί με τους μικρούς!

Ένα εορταστικό εργαστήριο γιόγκα για μικρούς και μεγάλους, στο πλαίσιο του οποίου οι μαμάδες  και οι μπαμπάδες γυμνάζονται μαζί τα παιδιά τους! Οι ασκήσεις για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες στηρίζονται στη μέθοδο yoga ενώ τα παιδιά ακολουθούν πρόγραμμα yoga προσαρμοσμένο στην ηλικία τους. Μικροί και μεγάλοι γυμνάζονται είτε ως ζευγάρια (πρακτική που συμβάλλει και στο ψυχικό τους δέσιμο), είτε χωρίζονται σε δύο ομάδες (οπότε τα παιδιά δένονται περισσότερο μεταξύ τους και λειτουργούν ανεξάρτητα από τους γονείς τους).

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει μυϊκή ενδυνάμωση και παιχνίδι, ενώ  ταυτόχρονα παίζει έμμεσο ρόλο στη σωστή διαμόρφωση της σχέσης γονέα-παιδιού! Ελάτε να παίξουμε και να γυμναστούμε όλοι μαζί, το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία και καλή διάθεση! Σας περιμένουμε όλους!

Το εργαστήριο καθοδηγεί η Βάλια Σεφεριάδου και απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών και σε μεγάλους κάθε ηλικίας!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ (καμβουνίων 9, καμάρα συντριβάνι) είσοδος Β, 1ος όροφος

Τηλ: 2310 241871 (Δε-Πα, 16.00-21.00)
kinoumestudio@gmail.com

www.kinoume.gr

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

κόστος συμμετοχής 8 ευρώ/ ζευγάρι μικρός-μεγάλος 4 ευρώ/ ζευγάρι μικρός-μεγάλος/ για τους μαθητές του studio για τη συμμετοχή στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/12/2013 - από τις 11:00 έως τις 12:00