Θεατρικό Παιχνίδι στο ΚΙΝΟΥΜΕ!( Θεσσαλονίκη)

Αυτό το Σάββατο, συνεχίζουν τη σειρά παιδικών εργαστηρίων με θεατρικό παιχνίδι, ένα εργαστήριο για παιδιά 4-9 ετών!

Το εργαστήριο καθοδηγεί η Μαρία Λαζαρίδου, θεατρολόγος και θεατροπαιδαγωγός.

Στο εργαστήριο αυτό, μέσα από μια σειρά αισθητικοκινητικών ασκήσεων, φωνητικών παιχνιδιών και αυτοσχεδιασμών, τα παιδιά αναπτύσσουν ομαδικά τη δημιουργική τους έκφραση και ανακαλύπτουν βιωματικά τον κόσμο του θεάτρου!

Που: studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ, καμβουνίων 9, καμάρα-συντριβάνi (είσοδος Β, 1ος όροφος) τηλ. 2310 241871

περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2310 241871 (Δε-Πα 16.00-21.00)

Η Μαρία Λαζαρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της εικαστικής ομάδας φωτισμού Beforelight (www.beforelight.com). Έχει συμμετάσχει στην οργάνωση και την εμψύχωση εκπαιδευτικών εργαστηρίων και θεατρικού παιχνιδιού στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, το Λαογραφικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Στο χώρο του θεάτρου έχει εργαστεί ως δραματολόγος - βοηθός σκηνοθέτη, στο πλευρό της Χριστίνας Χατζηβασιλείου και ως σχεδιάστρια φωτισμών (Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», Κ.Θ.Β.Ε, Θέατρο Πόρτα, Φεστιβάλ Αθηνών).

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

κόστος συμμετοχής 6 ευρώ 3 ευρώ για τους μαθητές του studio για τη συμμετοχή στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης, μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

09/11/2013 - από τις 10:30 έως τις 11:30