θεατρική παράσταση "ΕΝΑΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ ΓΑΤΟΣ" στον Κολωνό

 Μπορεί ένας γάτος να αγαπάει το νερό; Να φτιάχνει καράβια; Να έχει φίλους ποντικούς; Να μιλά με ανθρώπινη φωνή; Ναι, όταν είναι ένας αλλιώτικος γάτος! Ένας γάτος με ευαισθησίες και συμπόνια! Ένα παραμύθι που μιλάει για τις αξίες της ζωής, τη φιλία, τα όνειρα, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, την οικολογία και πάνω απ’ όλα για την αγάπη, γεμάτο χιούμορ και ανατροπές! 

Στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας παρουσιάζει στο χώρο του, Αίθουσα ΔΡΩ , Διστόμου 45, στον Κολωνό , και μόνο για δύο παραστάσεις, την Κυριακή 24/11 και την Κυριακή 1/12, την παιδική θεατρική παράσταση " Ένας Αλλιώτικος Γάτος".  Με τους Γιώργο Γιαννακάκο & Μάρω Αγρίτη Κείμενο- σκηνοθεσία Δημήτρης Σταμούλης.

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (ΔΕΠΕ) είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία , η οποία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους πολίτες , μέσα από κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις , με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Νοσοκομεία Παίδων Αγλαϊα, Κυριακού, Αγία Σοφία και Πεντέλης ως χορηγία της ελληνικής κοινότητας Λουξεμβούργου. Τηλ. επικοινωνίας 210 .51.500.50

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/11/2013 - 11:30
01/12/2013 - 11:30