Θαλασσινό καρναβάλι 2015 στη Χαλκίδα

Η Χαλκίδα φέτος γιορτάζει τις απόκριες με ένα 4ήμερο εκδηλώσεων, Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22 και Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, γεμάτο χορό, τραγούδι, άφθονο κρασί και μεζέδες και θέαμα σε ξηρά, αέρα και θάλασσα!

Θαλασσινό καρναβάλι 2015 στη Χαλκίδα

Περιληπτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Ξεκινάμε την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, παραδοσιακά, με τη συμμετοχή Συλλόγων και συνοδεία ορχήστρας, με γλέντι, κρασί και μεζέδες στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στον πεζόδρομο του Αγ. Νικολάου
  • Συνεχίζουμε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στην παραλία, 7.30 το βράδυ,  όπου  χορεύουν οι Σύλλογοι της πόλης, υπό τους ήχους της ορχήστρας «ΕΠΤΑΣΗΜΟ». Εμείς κερνάμε μεζέδες και κρασί στην «Ταβέρνα» και την «Ψησταριά», που θα κινείται ακολουθώντας τους χορευτές.
  • Φτάνουμε στο μεγάλο ξεφάντωμα!!! Σε περιμένουμε στην παρέα μας, να καρναβαλιστούμε!

Από τις 11 το πρωί της Κυριακής 22/2, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου διασκεδάζουν τα παιδιά μας, βάφονται, στολίζονται και ετοιμάζονται μαζί με τους μεγάλους για το Θαλασσινό Καρναβάλι.

Το «Θαλασσινό Καρναβάλι» την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 22 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης του Καρναβαλιού 4.00μμ.), επιστρέφει στον Ευβοϊκό, με άρματα στη θάλασσα (Ποσειδώνας, Φάλαινα, Ιππόκαμπος, Νέμο, Χταπόδι, είναι μερικές από τις τεράστιες φιγούρες που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στον Ευβοϊκό μικροί και μεγάλοι), πλοιάρια μικρά και μεγάλα, στολισμένα και γεμάτα καρναβαλιστές, ενώ θα αναπαραστήσουμε ναυμαχία, με τη χρήση πυροτεχνημάτων και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα!

Επιπλέον, ομάδα του SkyDive Athens θα γεμίσει χρώμα τον ουρανό, πέφτοντας από αεροπλάνο πάνω από τον Ευβοϊκό, στο σημείο, του «Θαλασσινού Καρναβαλιού» και δημιουργώντας τα μέλη της σχηματισμούς και εφέ με καπνούς, θα προσγειωθούν στην παραλία!!!

Παρουσιαστές του Θαλασσινού Καρναβαλιού και των εκδηλώσεων της Κυριακής της τελευταίας Αποκριάς, είναι οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, που αυτή την εποχή εμφανίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές του STAR , της Τατιάνας Στεφανίδου «ΜΙΑ» και των Φώτη και Μαρίας «FM LIVE», αντίστοιχα.

Στην ολοκλήρωση του Θαλασσινού Καρναβαλιού και μετά το κάψιμο του καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με  τους «Σαντάνα Λάτιν Γκρούπ».

Εμείς ετοιμάσαμε τα άρματα για την θάλασσα, το show, στον αέρα και τη στεριά.

Οι μεζέδες και τα ποτά δικά μας.

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/02/2015 - 11:00
21/02/2015 - 11:00
22/02/2015 - 11:00
23/02/2015 - 11:00