Θέλω την Κόκκινη Μοτοσικλέτα στο Οξυγόνο ( Θεσσαλονίκη)

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ! από τη σειρά Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ του Μισέλ Πικμάλ, με την εμψυχώτρια Μαρία Σταυρίδου

Ο μικρός Πίκολο είναι τρυφερός, σκανταλιάρης, λίγο πεισματάρης αλλά και καλόκαρδος!
Γεμάτος επιθυμίες και ανάγκες, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ο μικρός μας φιλόσοφος προβληματίζεται συνεχώς, καθώς ψάχνει να ισορροπήσει το «εγώ» του μέσα στο κοινωνικό του περιβάλλον.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον κόσμο του Πίκολο και μέσα από βιωματικά παιχνίδια να δώσουμε απαντήσεις στις φιλοσοφικές του αναζητήσεις, να ανακαλύψουμε και να του προσφέρουμε τρόπους κοινωνικοποίησης, δημιουργίας ειλικρινών σχέσεων και συνύπαρξης με τους άλλους, ώστε να πετύχει την αρμονική συμβίωση και να του ανοίξουμε τον δρόμο για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στα Προνήπια και τα Νήπια. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 3 Ιουνίου). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά).                    

Αντί εισιτηρίου απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου της σειράς πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Καθημερινές ιστορίες, γραμμένες με χιούμορ και ρυθμό, που βοηθούν τα παιδιά, με τρόπο κατανοητό, να θέσουν ορισμένα γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το «φιλοσοφικό εργαστήρι», καθώς και παιχνίδια που διευρύνουν τον προβληματισμό. Μια διασκεδαστική και επιμορφωτική σειρά, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου της σειράς πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/06/2014 - 10:30