Η Οικογένειά μου ταξιδεύει μια Κυριακή, με την ActionAid!

Το Κέντρο Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης της ActionAid Ελλάς υποδέχεται για μια ακόμη Κυριακή οικογένειες για να 'ταξιδέψουμε' παρέα σε απομακρυσμένες χώρες!


Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 11πμ - 1μμ θα πραγματοποιήσουμε ένα φανταστικό ταξίδι, σε χώρες του κόσμου, με στόχο να γνωρίσουμε οικογένειες και την καθημερινότητά τους. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος, ενήλικες και παιδιά παρέα, θα ταξιδέψουμε σε χώρες μακρινές, όπου θα ερευνήσουμε τις δύσκολες συνθήκες ζωής των κατοίκων, θα συζητήσουμε και θα ανακαλύψουμε τρόπους που μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός δίκαιου κόσμου.

Συγκεκριμένα, θα έρθουμε σε επαφή με αυθεντικά αντικείμενα, θα μπούμε σε ένα τυπικό Κενυάτικο σπίτι, θα ανακαλύψουμε διαφορετικές τροφές. Ταυτόχρονα θα εντοπίσουμε καίρια ζητήματα ανισότητας, θα γνωρίσουμε τη διαδικασία ανεύρεσης τροφής αλλά και τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν πάρει οι κάτοικοι αναπτυσσόμενων κοινοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους. Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας, τους φίλους τους, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σας!

Ηλικία παιδιών: 7 – 13 ετών

Διεύθυνση: Οδυσσέα Ανδρούτσου 3 (Κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού Φιξ)

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να μας στείλετε email στο education.hellas@actionaid.org έως την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία: 1. Ονοματεπώνυμο 2. Ονόματα και ηλικίες παιδιών που θα συμμετέχουν 3. Τηλέφωνο επικοινωνίας

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

8 ευρώ το κάθε παιδί (εκδίδεται σχετική απόδειξη). Η συμμετοχή για τους ενήλικες είναι δωρεάν.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

09/12/2012 - από τις 11:00 έως τις 13:00