Ζαχαροπλαστική με Υποκαταστάτα Ζάχαρης από τον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Ο Τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2014, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο ανοιχτό προς το κοινό, με θέμα: «Ζαχαροπλαστική με Υποκαταστάτα Ζάχαρης».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, στις 14.00, στην αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη. Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καμπίτσης, Sales Manager @Care και η κα. Κική Γούτα, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, οι εισηγητές θα αναλύσουν τους ιατρικούς λόγους που οδήγησαν στην ανάγκη για την χρήση των υποκατάστατων της ζάχαρης, θα παρουσιάσουν προϊόντα τα οποία περιέχουν εναλλακτικές γλυκαντικές ουσίες, οι οποίες ενδείκνυνται για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, καθώς επίσης και θα προσκαλέσουν τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα προϊόντα αυτά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους στο χώρο του επισιτισμού, σε διαιτολόγους, σε σπουδαστές/φοιτητές των τομέων Επισιτισμού και διαιτολογίας, σε απόφοιτους/μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείων και γενικότερα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα υποκατάστατα της ζάχαρης και τις χρήσεις τους στην ζαχαροπλαστική.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής!

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

info box

Για ηλικίες από: 

12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/03/2014 - 14:00