Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Τα Δικαιώματα του Παιδιού" για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-7 ετών βασισμένο στην παιδική σειρά βιβλίων ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ των Αλίξ Καμπρέρα και Ρόζα Μ. Κούρτο, με τον εμψυχωτή Χρήστο Χριστόπουλο το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι

που:στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη)

Έλα να μάθεις τα δικαιώματά σου μέσα από απλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες σύμφωνα με τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 παιδιά)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ Σε κάθε βιβλίο της σειράς παρουσιάζεται μία από τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Μέσα από μια απλή και ενδιαφέρουσα ιστορία, ο αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα της κάθε αρχής. Στο τέλος κάθε βιβλίου παρατίθεται το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Τα βιβλία της σειράς: 1. Το μονοπάτι του Σοφού 2. Το παιδί που δεν είχε δει τον ήλιο 3. Ο Αμίν έχασε τον δρόμο του 4. Το μαγικό κουτί της Αριάδνης 5. Ο νέος κόσμος του Ρίκι 6. Πού πήγαν όλοι οι γονείς; 7. Το χρώμα των γνώσεων 8. Οι μικροί πειρατές 9. Ένα κάστρο γεμάτο χαμόγελα 10. Ο έμπορος της φιλίας

• Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκδηλώσεων, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

5 ευρώ. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, να εξοφληθεί το κόστος συμμετοχής έως και την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/12/2012 - 12:30